Afslag – hvad gør jeg nu?

Øv, endnu et afslag efter en audition. Skuffelsen er ikke til at skjule. Her kan du læse om, hvordan du kan komme videre.

Vær stolt

Er du kommet forbi første casting? Vær stolt, mange andre er allerede blevet sorteret fra.

Skyld ikke skylden på dig selv

Der er rigtig mange om budet og oftest kun én ledig rolle. Det er ikke din skyld, du ikke blev valgt. Instruktøren ledte bare efter noget andet. Det er helt normalt at få afslag til en audition.

Brug erfaringen

Det er surt at få afslag, men forsøg at vende det til noget positivt. Nu har du fået noget erfaring. Det kan du bruge, til at se kritisk på din audition. Er der noget, du kunne have gjort bedre? Noget du kunne gøre anderledes? Brug disse erfaringer næste gang du kommer til casting.

Fik du at vide, hvorfor du ikke fik jobbet? Brug det til din fordel, og forbedre dig til næste audition.

Forbedre dig selv

Der er altid plads til forbedring. Begynd til teater, dans eller hvad der kan forbedre dine odds, for at du bliver den heldige udvalgte næste gang.

Prøv igen!

Bare fordi du ikke fik rolle til en audition, er ikke ensbetydende med at du er dårlig. Castings handler ikke kun om talent, men lige så meget, om instruktøren, synes du passer på rollen. De fleste går til rigtig mange castings, før de kommer igennem nøglehullet.

Husk der er mange kvalificerede om jobbet, så selv om du oplever at blive afvist, må du ikke lade det slå dig ud af kurs. Fat mod og blive ved med at søge. Det skal nok lykkes, hvis du virkelig brænder for det. Knæk og bræk. 

Læs også Hvorfor blev jeg valgt fra?

Opdateret: Tirsdag d. 22 december 2015

Læs også:

Onsdag d. 16 december 2015 - For alle

Hvorfor får jeg ikke svar på min ansøgning?

Du har lige set det allermest spændende job på Onlinecasting, og sender håbefuldt en ansøgning afsted. Og så.... sker der ikke noget. Øv. Læs her om de typiske årsager til, at du ikke fik svar. Læs artikel

Du har lige set det allermest spændende job på Onlinecasting, og sender håbefuldt en ansøgning afsted. Og så.... sker der ikke noget. Øv. Læs her om de typiske årsager til, at du ikke fik svar.

Torsdag d. 14 marts 2019 - For skuespillere

Hvad er dubbing?

Dubbing er en stor udfordring selv for de mest garvede dubbing talenter, da man bliver nødt til at opbygge en karakter der reagerer på andre personers optræden og adfærd. Men hvad er dubbing egentlig? Og hvor meget bliver det brugt i Danmark? Læs artikel

Dubbing er en stor udfordring selv for de mest garvede dubbing talenter, da man bliver nødt til at opbygge en karakter der reagerer på andre personers optræden og adfærd. Men hvad er dubbing egentlig? Og hvor meget bliver det brugt i Danmark?

Torsdag d. 17 december 2015 - For modeller

Tips til din modelaudition

En model audition er en casting for modeller, hvor du skal sælge dig selv til en specifik opgave. Det kan være et modeshow, en billedserie eller en reklame. Din casting kan tage lige fra 30 sekunder til 30 minutter. Læs artikel

En model audition er en casting for modeller, hvor du skal sælge dig selv til en specifik opgave. Det kan være et modeshow, en billedserie eller en reklame. Din casting kan tage lige fra 30 sekunder til 30 minutter.