Forside > Castere & agenter

CASTERE, AGENTER & PRODUCENTER

Søger du skuespillere, statister eller måske modeller? Er du på jagt efter nye ansigter til din produktion?

Tilføj opslag her eller Opret agentprofil hvis du ønsker at kontakte profilerne direkte. Begge muligheder er GRATIS.

Onlinecasting.dk sørger for, at du nemt kan skabe kontakt til de mange spændende profiler i vores kartotek. Det gælder uanset, om du selv vil stå for castingprocessen, eller om vi skal klare det for dig.

I vores database har vi mere end 22.900 profiler med billede (13. december 2021) som drømmer om jobs inden for skuespil, statistopgaver, model, sang eller dans, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vi har alt fra nybegyndere til professionelle i vores kartotek.

Vi tilbyder tre løsninger:

Er du i tvivl om noget, kontakt os på onlinecasting@onlinecasting.dk. Vi finder helt sikkert også en løsning til dig.

For dig, der gerne vil caste selv, tilbyder vi to muligheder for at komme i kontakt med talenterne. Du kan enten have et opslag på siden, hvor profilerne kan ansøge dit job, og/eller du kan kontakte profilerne direkte via e-mail. Læs mere om de to muligheder herunder:

Få et opslag på vores Castings og auditions-opslagstavle (GRATIS)

Ønsker du et opslag på siden, kan du skrive til os på onlinecasting@onlinecasting.dk eller benytte formularen her og vi sætter dit opslag på hurtigst muligt.

Opslaget vil kunne ses under vores Castings & auditions-opslagstavle her.

Ansøgninger bliver som udgangspunkt sendt til din mail sammen med profilbillede og kontaktinformation på ansøgerne. Derudover vil du også kunne logge ind med din agentprofil for at se ansøgningerne, sorterer, sende svar mv., såfremt du har en agentprofil.

Du kan så også framelde dig mails, hvis du ikke ønsker at modtage dem.

Kontakt profilerne direkte via e-mail (GRATIS)

Ønsker du at sidde i ro og mag bag din computer og finde personer til dit næste projekt? Søger du enkelte og specifikke personer til en rolle? Så er en agentprofil den rette løsning for dig.

Med en agentprofil, kan du via vores system kontakte profilerne direkte via e-mail. Du kan også administrere ansøgninger, sende svar til udvalgte/alle ansøgere og andet.

Bemærk, hvis du søger mange personer til et projekt, kan det ofte bedre svare sig at få et generelt opslag på siden.

Opret gratis agentprofil

Vi forbeholder os ret til uden begrundelse at afvise dig som agent, eller at nægte at videresende dine mails til profilerne, såfremt vi finder grund til det.

OBS: Har du en mailkonto hos en gratis mailudbyder, kræver vi, at du NemID-validerer din profil. Dette er for at sikre vores profilers tryghed. Læs mere om NemID og tryghed på Onlinecasting.dk.

Totalløsning: Lad os klare hele processen for dig (BETALING)

Lad os klare castingprocessen for dig. Vi varetager hele opgaven for dig, alt lige fra at finde de rette personer til dit projekt til aflønning, kontrakter mv. Kort sagt en totalløsning.

Kontakt os på onlinecasting@onlinecasting.dk så ringer vores caster dig op og aftaler nærmere. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Andet

Har du stadig ikke fundet hvad du leder efter, kontakt os på onlinecasting@onlinecasting.dk. Vi er utrolig fleksible, så vi finder også en løsning til dig.