Casting af børn: Mit barn vil være børnemodel

 

Forældre, I synes jeres barn er det kønneste og dejligste barn i hele verden og I hører det sikkert også tit. Måske overvejer I endda, om han/hun kan være børnemodel. Måske er I ikke alene om den antagelse. Læs her, hvad I skal være opmærksomme på som forældre, hvis I overvejer at gå til castings med jeres børn.

Lige fra spæd bliver børnemodeller brugt i alle typer opgaver. På reklametavler, i TV, shows og i filmbranchen. De bliver brugt til promovering af børnetøj og sko, diverse produkter og legetøj samt små og større skuespilleropgaver. Listen er uendelig. 

I dag bliver der sat særligt fokus på, at børn ikke bliver overbelastede under produktionen. Så du kan være hel tryg ved at sende dine børn til casting og dermed tættere på drømmen.

Forældrenes rolle

Forældrene bør altid være med på settet, men skal blive i baggrunden under optagelserne.  Forældrene må under ingen omstændigheder give instruktioner til barnet under optagelserne med mindre instruktøren beder specifikt om det. ”Se, men ikke høre” gælder for forældrene i denne sammenhæng.

Gør det sjovt for dit barn både på settet og til castingen. Der kan være utrolig meget ventetid, så sørg for at have nok med til en hel dag: Bleer, legetøj, mad (der ikke sviner), skiftetøj og underholdning (der ikke larmer) 

Find vores pakkeliste til små børn her 

At være børnemodel er et hårdt arbejde. Barnet skal være klar over, at det kan gå ud over det normale sociale liv.

De fleste jobs er i storbyerne, så det kræver, at man som forældre har mulighed og overskud til at tage en dag ud af kalenderen, for at køre sit barn castings og til optagelserne.

Børnenes rolle

Børnene skal virkelig ville modelbranchen. Det gør dem mere dedikerede og villige til at yde en ekstra indsats. Der kommer sjældent noget godt ud af, hvis du prøver at gennemtvinge dit barn til noget, han/hun ikke er interesseret i. Casteren kan med det samme se, hvis ikke børnene synes, det er sjovt.

Dit barn skal være tryg ved at blive kigget på, studeret og stylet. Derudover er det vigtigt, at han/hun kan følge instruktioner og være tålmodig. 

At være børnemodel er et sjovt og et alternativt arbejde til avisruten eller daginstitutionen.

Er dit barn en spirende fotomodel? Tjek Onlinecastings mange opslag. Måske er det netop din guldklump, vi søger efter næste gang. Du finder alle vores aktuelle opslag her:

Castings og jobs

Held og lykke.

Vil du vide mere om, hvordan man bliver børnemodel, hvad det kræver og meget andet?  læs mere here:

Opdateret: Tirsdag d. 4 juli 2023

Læs også:

Mandag d. 9 november 2020 - For alle

De skjulte stjerner - Barnet

Læs med i vores artikelserie om de skjulte stjerner. Dem, der står bag de kendte skuespillere på store filmoptagelser, har hovedrollen på amatørteaterscenen eller måske en replik eller to i en reklamefilm. I denne artikel kan du møde Mynthe på 9 år, som bl.a. har medvirket i MGP. Læs artikel

Læs med i vores artikelserie om de skjulte stjerner. Dem, der står bag de kendte skuespillere på store filmoptagelser, har hovedrollen på amatørteaterscenen eller måske en replik eller to i en reklamefilm. I denne artikel kan du møde Mynthe på 9 år, som bl.a. har medvirket i MGP.

Mandag d. 9 maj 2016 - For modeller

Hvordan bliver man børnemodel?

Alle forældre er nok lidt nysgerrige for at se, om ens barn kan blive børnemodel. Selv spædbørn modtager vi billeder af fra håbefuld forældre. Læs her, hvad det kræver at blive børnemodel. Læs artikel

Alle forældre er nok lidt nysgerrige for at se, om ens barn kan blive børnemodel. Selv spædbørn modtager vi billeder af fra håbefuld forældre. Læs her, hvad det kræver at blive børnemodel.

Tirsdag d. 4 juli 2023 - For alle

Casting til julekalender 2024

Aah, decembermåned. Kalenderlys, julegodter, duften af gran og ikke mindst julekalender i fjernsynet. Drømmer du også om at være statist eller få en rolle i en julekalender? Så læs mere her. Læs artikel

Aah, decembermåned. Kalenderlys, julegodter, duften af gran og ikke mindst julekalender i fjernsynet. Drømmer du også om at være statist eller få en rolle i en julekalender? Så læs mere her.