Pakkeliste til dig med små børn

Uanset om du skal til castings eller på optagelse med små børn, er det vigtigt at pakke ting, der kan underholde dem i løbet af dagen. Her får du vores bud på en pakkeliste til de små.

Snacks og vand: Tag med nogle sunde snacks og vand med, som børnene kan spise og drikke i løbet af dagen.

Legetøj: Der kan være rigtig meget ventetid. Så tag lidt legetøj med, som kan underholde børnene i pauserne. Lad det larmende legetøj blive derhjemme. Tænk i stedet stillesiddende legetøj, som for eksempel malebøger, små spil eller duploklodser. 

Har barnet en yndlingsbamse? Nogle børn finder støtte og tryghed i en bamse eller suttekluden.

Sut: Bruger dit barn sut, ved du, hvor vigtig det er at få dem med ;) 

Tablet eller smartphone: Hvis dine børn kan lide at spille spil eller se videoer, så kan en tablet eller smartphone være en god måde at holde dem underholdt på. Husk høretelefoner, så I ikke unødigt forstyrrer.

Bøger: I kan også overveje at tage små bøger med, som børnene kan læse eller bladre i, mens I venter.

Tøj og skiftetøj: Husk at medbringe skiftetøj, så du kan skifte, hvis børnene sviner eller spilder. Både tøjet, de har på og skiftetøjet skal helst være uden store synlige mærker. Og helst ikke for farvestrålende, så det tager al fokus fra barnet. Men lad jakkesætte blive hjemme. Børn skal ligne børn - ikke små mini-voksne :)

Bleer og vådservietter: Hvis dine børn stadig bruger ble, så husk at medbringe rigeligt med bleer, vådservietter og skifteunderlag. En tommelfingerregel er at medbringe så mange bleer som det antal timer, I skal være væk.

Medicin: Hvis dine børn tager medicin, så sørg for at medbringe det, de skal bruge i løbet af dagen.

Klapvogn eller bæresele: Har dit lille barn brug for en lur under optagelserne, så husk klapvogn, barnevogn eller bæreselen.

Husk at pakke let og kun medbringe de ting, du virkelig har brug for, så du ikke skal slæbe alt for meget med. 

Har vi glemt noget? Hvad tager du altid med til dine små børn? 

Opdateret: Tirsdag d. 25 april 2023

Læs også:

Fredag d. 2 oktober 2020 - For alle

Castings og auditions med små børn (0-3 år)

Drømmer du om at se din lille krudtugle i en reklamefilm? Frygter du auditionen og hvordan du skal bære dig ad? Få tips til auditions med babyer og små børn i alderen 0-3 år her. Læs artikel

Drømmer du om at se din lille krudtugle i en reklamefilm? Frygter du auditionen og hvordan du skal bære dig ad? Få tips til auditions med babyer og små børn i alderen 0-3 år her.

Mandag d. 28 oktober 2019 - For modeller

10 tips til at få børn til at smile naturligt på billeder

Der findes findes vel næsten ikke noget bedre og sødere end et billede af et barn, der smiler helt fra hjertet af. Men det kan være en kamp at få sådan et billede i kassen. Her får du 10 tips, du kan bruge, hvis du gerne vil have dit barn til at smile naturligt på billeder. Læs artikel

Der findes findes vel næsten ikke noget bedre og sødere end et billede af et barn, der smiler helt fra hjertet af. Men det kan være en kamp at få sådan et billede i kassen. Her får du 10 tips, du kan bruge, hvis du gerne vil have dit barn til at smile naturligt på billeder.

Mandag d. 11 juni 2018 - For skuespillere

VIDEO: Forældretips - Børn med skuespillerdrømme!

Isabella giver tips til forældre, der har børn med skuespillerdrømme. Læs artikel

Isabella giver tips til forældre, der har børn med skuespillerdrømme.