Læringsvideoer - begyndere

Bliv bedre til castings

Igennem 5 videoer guider Sofie dig gennem castingens forunderlige verden. Læringsvideoerne er for dig, der er ny eller har lidt erfaring med at gå til castings og auditions og har lyst til at blive bedre.

Både børn og vokse kan have glæde af dem.

Hop til videoer:


Underviser Sofie Lerstup

Læringsvideoer

Sceneskræk (ÅBEN) Hvordan undgår du nervøsitet inden en audition? Hvad er det vi gør, når vi bliver nervøse? Lær at tale bedre til dig selv, samt tips til at undgå at blive nervøs. Sofie giver dig også et par øvelser til at dæmpe nervøsiteten.

Se Video 1: Sceneskræk 1 af 2
Se Video 2: Sceneskræk 2 af 2

Kroppen Dit kropssprog afslører dig på scenen. Få hjælp til et bedre kropssprog når du skal til auditions. Hvad er et åbent og et lukket kropssprog? Interview med den garvede performer Maria, som har meget erfaring på en scene og med auditions. Hvad gør man hvis klappen går ned? Et par praktiske øvelser til at forbedre dit kropssprog på scenen.

Se Video 3: Kroppen 1 af 2
Se Video 4: Kroppen 2 af 2

Kritik Hvordan håndterer du egentlig kritik og feedback? Hvorfor er det så vigtigt at lytte til feedback? Hvad er Ydre og Indre motivation? Hvilken motivation driver dig? Endnu et interview med den garvede performer Maria, som har meget erfaring på en scene og med auditions. Sofie giver også et par øvelser til at håndtere konstruktiv kritik.

Se Video 5: Kritik 1 af 2
Se Video 6: Kritik 2 af 2

Statisten Hvad er det vigtigste du skal kunne som statist? Hvordan sikrer du, at du bliver i din statistrolle? Hvordan skal man IKKE være som statist. Interview med Maria der også fortæller om det bedste ved at være statist. Praktiske tips og øvelser.

Se Video 7: Statisten

Virtuel casting Flere og flere auditions foregår online. Hvordan gør du dette til en styrke frem for en svaghed? Hvordan får du vist din energi til en virtuel casting. Hvad er vigtigt at huske når du aflægger en virtuel audition? Sofie giver et eksempel på en god og en dårlig video-audition.

Se Video 8: Virtuel casting