Hvad er Onlinecasting.dk?

Statister, modeller, skuespillere, sangere, dansere mm. læs her:

Onlinecasting er et website som formidler kontakt mellem folk i alle aldre, der drømmer om en karriere (eller bare et fritidsjob) som model, statist, skuespiller, sanger, danser m.m., og modelbureauer, castere, agenter, talentspejdere, instruktører osv der søger nye talenter.

Onlinecasting er således ikke et egentligt bureau, man binder sig til, blot en form for mellemled.

Det er vores erfaring at der er efterspørgsel på alle persontyper, så der stilles hverken krav til kvalifikationer eller udseende. Alle kan være med, og alle har som udgangspunkt lige gode chancer for at modtage jobtilbud.

De ovenstående eksempler er kun et lille udsnit af de mange forskellige jobs, du vil kunne blive tilbudt via Onlinecasting.

Har du mod på et liv i rampelyset, så opret din gratis profil her

Producenter, castere, bureauer mm. læs her:

Onlinecasting fungerer som en jobdatabase, som skaber kontakt* mellem virksomheder og kvalificerede jobsøgere. Vha. Onlinecasting's veludviklede søgemaskine, gør vi det nemt for dig som agent eller caster, at sidde bag computeren og finde interessante emner til dit næste projekt.

Vores profil database indeholder alt fra professionelle til uerfarne personer med en drøm, om en karriere i rampelyset. Fælles for dem alle er, at de viljen og lysten til nye udfordringer.

Eftersom vores koncept bygger på mangfoldighed og alsidighed, har vi et bredt spektrum af forskellige personligheder. Vores brede og velassorterede sortiment sikrer at chancen for at finde lige netop den type personlighed du søger er relativt stor.

Har du ikke tid eller overskud til at gennemsøge vores kartotek, kan du altid sende os et generelt opslag til onlinecasting@onlinecasting.dk som vi gratis formidler under vores auditions.

Hvis du synes det lyder som om Onlinecasting kan hjælpe dig i din søgning på nye talenter, så opret en agentprofil her og få muligheden for, at tage kontakt til de mange spændende profiler.

Se de mange muligheder du har på Onlinecasting for at skabe kontakt

*Onlinecasting skaber kun den indledende kontakt, resten er op til Dem. Et hvert aspekt som følge af et evt. samarbejde er mellem Dem og profilen.