Forside > Artikler og tips > Casting til julekalender

CASTING TIL JULEKALENDER


Aah, decembermåned. Kalenderlys, julegodter, duften af gran og ikke mindst julekalender i fjernsynet. Drømmer du også om at være statist eller få en rolle i en julekalender? Så læs mere her.

Mange familier sidder klistret til skærmen, når årets julekalendere løber over stablen. Og lige så mange sidder og drømmer om at være med på optagelserne. 

I december måned, når dette års julekalendere løber over skærmen, så er forberedelserne til næste års julekaldender allerede i fuld gang. 

TV2 begyndte allerede at søge skuespillere i foråret. Statister er blevet efterspurgt i løbet af hele året. Så vil du castes til en julekalender, skal du være i julestemning hele året.

Onlinecasting lægger castings vedrørende julekalendere op hele året rundt. Vi har for eksempel søgt skuespillere og statister som ambulancefolk, sygeplejesker og læger til DR1's ”Den Anden Verden”, børneskuespillere til DR Ultras julekalender, og engle (voksne og børn) til TV2's Juleønsket og meget flere, bare i 2015. 

Bliv statist i julekalender

Det letteste måde at komme med i en julekalender på, er at blive statist. Til julekalenderen 2016 på DR1 skulle der bruge 100 statister til bare en skøjtescene. Så der er god mulighed for at komme med på et vaskeægte filmset.

Det kræver ingen erfaring at være statist. Bare lysten til at være med på et filmset. 

Læs også: Hvad laver man som statist

Skuespiller i en julekalender

At blive castet som skuespiller i en julekalender er straks meget svære. Der er rigtig mange om buddet. Specielt børnerollerne. Men husk, hvis ikke man søger, så bliver man i hvert fald ikke valgt. :)

Som regel vil castingen bestå af flere runder, hvor der vil blive sorteret nogen fra hver gang, indtil de har fundet den, de vil bruge. 

Læs også: Få styr på nerverne, før en audition.

Det er bedst, hvis du har noget erfaring, så du er tryg ved at stå foran et kamera og spille skuespil.

Hvordan kan jeg komme med?

Hold løbende øje med Onlinecasting. Optagelserne til julekalendere er ikke kun forbeholdt december.  Vil du være med som statist eller skuepiller skal du allerede begynde at holde øje i foråret.

Hvis du skulle være med i en julekalender, hvilken en skulle det så være? Og hvad skulle du spille?

Skriv gerne dit bud herunder. 

God jul fra Onlinecasting.

Onsdag d. 2 december 2015