Hvorfor får jeg ikke svar på min ansøgning?

Du har lige set det allermest spændende job på Onlinecasting, og sender håbefuldt en ansøgning afsted. Og så.... sker der ikke noget. Øv. Læs her om de typiske årsager til, at du ikke fik svar.

Vi ved, hvor frusterende det er ikke at få svar på sin ansøgning. Af samme grund opfordrer vi alle castere til at sende svar ud til ansøgerne, uanset om det er positivt eller negativt svar. Desværre er det ikke alle, der er lige gode til at huske det.

Læs her, om de typiske årsager til, du ikke fik svar.

Casterne har travlt

Mange af casterne har gang i mange projekter, og har måske flere opslag ude. Derfor har de desværre ikke altid tid til at sende et svar til alle. De er mest interesseret i at få jobbet besat, så de kan komme videre til næste opgave. Det er ikke personligt ment. Det er bare de spilleregler, de spiller efter.

Casterne har modtaget mange ansøgninger

Nogle af de populære opslag får rigtig mange ansøgninger. Altså, rigtig mange ansøgninger. Derfor skimter de bare de ansøgningerne i gennem og kontakter kun dem, de umiddelbart kan se passer på opgaven. Hvilket fører os videre til næste punkt...

Du har ikke noget profilbillede

Modsat en almindelig jobansøgning betyder dit udseende ALT, når en rolle skal besættes. Hvis du ikke har et billede på din profil, kan du være næsten sikker på, at du vil blive afvist. 

Det nytter ikke noget at skrive: ”Se mit billede på facebook” eller lignende. Casterne vil gerne se, hvordan du ser ud i det øjeblik, de modtager din ansøgning, og har ikke tid til at klikke ind på andre sider. 

Læs også: Do's and Don't om dit profilbillede.

Du var for sent ude

Mange af vores jobs ryger hurtigt og deadline er tit meget snæver. Har casterne travlt med at få en opgave besat, venter de ikke til deadline er overstået med at sortere i stakken. Hvis den rigtige dukker op som en af de første, kontakter de vedkommende og jobbet er derfor besat, før du når at søge det. Casterne er allerede videre til næste opgave, og tænker desværre ikke på, at andre sidder håbefuldt og venter på svar. 

Langt de fleste castere er dog gode til at kontakte os, hvis jobbet bliver besat, før deadline på opslaget er nået, så andre profiler ikke søger forgæves. Men et godt råd er altid, søg jobbet når du ser det, så du er sikker på at komme i betragtning. 

Tag ikke afslaget personligt

Det er uden tvivl hårdt arbejde at komme i gennem nåleøjet hos casterne. Og det kan være enormt frustrerende ikke at modtage et svar, uanset om det er positivt eller negativt. 

Men husk, du er langt fra den eneste, der ikke fik svar retur, og står skuffet tilbage. Tag det endelig ikke personligt. Op på hesten igen, og søg det næste. Der kommer helt sikkert et job, hvor du får rollen. 

Fik du et afslag? Læs mere her: Afslag - hvorfor blev jeg ikke valgt?

Opdateret: Onsdag d. 16 december 2015

Læs også:

Torsdag d. 17 december 2015 - For alle

Do's and don't om dit profilbillede

Trine fra Onlinecasting.dk viser de typiske fejl, du bør undgå når du laver dit profilbillede. Læs artikel

Trine fra Onlinecasting.dk viser de typiske fejl, du bør undgå når du laver dit profilbillede.

Torsdag d. 17 december 2015 - For skuespillere

Afslag – hvorfor blev jeg ikke valgt?

Du gav alt, hvad du havde i dig. Din mavefornemmelse sagde at det gik godt, men alligevel blev du valgt fra. Hvad gik der galt? Vi har samlet de mest almindelige årsager til, hvorfor du fik afslag. Læs artikel

Du gav alt, hvad du havde i dig. Din mavefornemmelse sagde at det gik godt, men alligevel blev du valgt fra. Hvad gik der galt? Vi har samlet de mest almindelige årsager til, hvorfor du fik afslag.

Torsdag d. 17 december 2015 - For alle

Skriv en god ansøgning til en audition

Når onlinecasting sender et audition-opslag ud, du godt kunne tænke dig at deltage i, skal du sende en ansøgning til casteren. Læs artikel

Når onlinecasting sender et audition-opslag ud, du godt kunne tænke dig at deltage i, skal du sende en ansøgning til casteren.