Kan man blive model, hvis man har bøjle på?

Forleden skrev Maria til os og spurgte, om man kan blive model, hvis man har bøjle på tænderne. Vi synes, det var sådan et godt og relevant spørgsmål, at vi gerne dele vores svar med jer andre. Så her kommer det.

Kære Maria, 

I de fleste tilfælde kan det bedst svare sig for firmaerne at hyre en model uden bøjle, frem for en med – altså, hvis de alligevel har tænkt sig at retouchere tandbøjlen væk på de endelige billeder. Bumser og små ar kan hurtigt fjernes i Photoshoop, men det desværre noget andet med tandbøjler. Det er en ret stor retoucheringsopgave. Så med mindre firmaerne går specifikt efter modeller med bøjle på, kan det godt være svært at få foden indenfor. 

Den gode nyhed er, at tandbøjler jo kun er midlertidige. Så selvom du har bøjle på nu, betyder det ikke, at du kan droppe alt om en modelkarriere i fremtiden. 

Hvornår skal du have din bøjle af?

Skal du have din bøjle af om et års tid? Så foreslår vi, at du venter med at kontakte modelbureauerne til bøjlen er væk. Så kan du også fremvise dit nye flotte smil til bureauerne! :) Indtil da kan du søge en masse jobs på Onlinecasting for at få noget erfaring, du kan bruge i din videre modelkarriere. 

Har du to år eller mere tilbage med togskinnerne? Hvis du ikke kan vente, så kan du kontakte modelbureauerne allerede nu. Men du skal vide, at det kan blive rigtig svært. Foruden at være en hård konkurrencepræget branche, skal du også kæmpe om opgaverne med de modeller, som ikke har bøjle på. Det kræver en ekstra stor indsats og benhårdt arbejde fra din side. Intet er dog umuligt, og der findes faktisk flere eksempler på professionelle modeller med bøjle på. Tag f.eks. den 17-årige model Charlie James. Han har togskinner på og skal have det i flere år. Det er lykkes ham at gøre sin bøjle til sit varemærke. Jep, du læste rigtigt. Kunder booker faktisk Charlie James på grund af hans tandbøjle. Han er bl.a. blevet hyret af Karl Lagerfeld til efterårs/vinter-showet i 2015. Han har været på forsiden af Vogue, og han ar gået catwalk for bl.a. Gucci og Dior Homme.

Læs også: Hvordan bliver man model?

Uanset hvornår du skal have taget bøjlen af, så få både taget nogle billeder, hvor du har munden lukket og nogle andre, hvor du smiler bredt, så man kan se din bøjle. Du behøver ikke få en professionel til det. Det kan sagtens bare være din mor eller en ven/veninde. Upload billeder på din profil på Onlinecasting. Hvem ved - måske sidder der en caster derude et sted, og leder efter ung personlighed med tandbøjle på til sit næste photoshoot? Husk, at så snart du har fået taget bøjlen af, så upload nye billeder på din profil, så man kan se, hvor flot dit nye smil er blevet. :)

Har du overvejet måske at blive statist eller skuespiller i en film? Der behøver bøjlen ikke betyde så meget. 

Klik her, for at læse mere om, hvad man laver som statist

Desværre er svaret nok, at du formentlig har en større chance for at blive model, når bøjlen ryger af. Men lad det ikke slå dig omkuld. Drømmer du om at blive model, så lad ikke bøjlen være en hindring. Kontakt modelbureauerne i nærheden af dig, og hør om de kunne bruge en som dig. Læg nye billeder af dig selv på din profil på Onlinecasting. Man ved aldrig, om det lige er dig (med bøjle på), casterne leder efter i øjeblikket. Måske er du netop undtagelsen til reglen. :) 

Vi krydser fingre for dig.

De bedste hilsner 

Onlinecasting.dk

Undrer du dig også over noget? Send os en mail på onlinecasting@onlinecasting.dk, så prøver vi at svare, så godt vi kan. 

Opdateret: Tirsdag d. 4 oktober 2016

Læs også:

Torsdag d. 12 januar 2017 - For modeller

Hvordan bliver man fitnessmodel?

Drømmer du om en karriere som fitnessmodel? Læs her, hvordan du kommer i gang. Læs artikel

Drømmer du om en karriere som fitnessmodel? Læs her, hvordan du kommer i gang.

Onsdag d. 20 februar 2019 - For skuespillere

Få styr på nerverne før en audition

Får du koldsved og rystende hænder bare ved tanken om en audition eller en casting? Få gode råd til, hvordan du kan få styr på nerverne. Læs artikel

Får du koldsved og rystende hænder bare ved tanken om en audition eller en casting? Få gode råd til, hvordan du kan få styr på nerverne.

Mandag d. 7 januar 2019 - For modeller

Hvordan bliver man Plus Size model?

Læs alt, hvad du bør vide om at blive model med former. Hvilke mål skal man have som plus size model? Hvordan er efterspørgslen på fyldige modeller i Danmark? Læs artikel

Læs alt, hvad du bør vide om at blive model med former. Hvilke mål skal man have som plus size model? Hvordan er efterspørgslen på fyldige modeller i Danmark?