Se slankere ud på billeder

Læs her, hvordan du kan se slankere ud på billeder. Pssst. Det er faktisk meget let. 

Når det kommer til at få taget billeder, så er de fleste mennesker bange for, at de ser overvægtige ud på billederne. Som regel kan både en federe eller slankende effekt, være forårsaget af specifikke ting, såsom det tøj du har på eller din positur. 

#1 Din positur

For det første, så er din positur ekstrem vigtig, hvis du vil snyde dig et par ekstra kilo tyndere.

For at få dig til at se slankere ud på billeder, så skal du have en lige positur med dit hoved en smule fremme og ét ben foran det andet. Denne position vil hjælpe dig med at se slankere ud, og dermed opnå et godt billede, så du ikke længere bekymrer dig om dette problem.

#2 Tøjet

Du kan også prøve at tage sort tøj på, da det skaber en slankende illusion. Gå specielt efter sorte bukser, da dine ben let kan afsløre din rigtige vægt, og derfor vil resultatet ikke være som ønsket.

Når det kommer til tøj som kvinde, så bør du gå med længere kjoler, som lige nøjagtig rører den øverste del af dit knæ. På denne måde vil dine ben se længere ud, og din krop slankere. Du kan også vælge at tage en kjole på, som lige nøjagtig rører dine knæ. Effekten er utrolig.

#3 Armene

Sørg for ikke at holde dine arme for tæt på kroppen, for at undgå et ubehagelig udseende. Dette vil få dine arme til at fremstå slankere, og du vil have en perfekt positur på billedet.

Hvis du overholder disse tips, så vil du se meget bedre ud på billeder.

Husk altid at din positur og dit tøj spiller en stor rolle, og at du skal tage højde for dette hver gang, du tager et billede af dig selv.

Få flere tips og tricks til et godt billede herunder. 

Opdateret: Tirsdag d. 22 december 2015

Læs også:

Torsdag d. 17 december 2015 - For alle

Do's and don't om dit profilbillede

Trine fra Onlinecasting.dk viser de typiske fejl, du bør undgå når du laver dit profilbillede. Læs artikel

Trine fra Onlinecasting.dk viser de typiske fejl, du bør undgå når du laver dit profilbillede.

Torsdag d. 17 december 2015 - For modeller

Sådan ser du højere ud på billeder

Uanset hvor meget vi ønsker at ændre vores højde, så er det dog umuligt. Nogle anser dette for en stilbarriere. Her får du nogle tips, der får dig til at se højere ud på billeder. Læs artikel

Uanset hvor meget vi ønsker at ændre vores højde, så er det dog umuligt. Nogle anser dette for en stilbarriere. Her får du nogle tips, der får dig til at se højere ud på billeder.

Mandag d. 29 august 2016 - For modeller

Sådan tager du et godt billede af dig selv

Mange skuespillere bruger professionelle fotografer, men med planlægning og kendskab til nogle basale ting er det fuldt ud muligt at lave gode selv-portrætter. Læs artikel

Mange skuespillere bruger professionelle fotografer, men med planlægning og kendskab til nogle basale ting er det fuldt ud muligt at lave gode selv-portrætter.