Sådan ser du højere ud på billeder

Uanset hvor meget vi ønsker at ændre vores højde, så er det dog umuligt. Nogle anser dette for en stilbarriere. Her får du nogle tips, der får dig til at se højere ud på billeder.

At gå med trompetbukser er en god mulighed for kvinder, som er korte, og har former. Det er fordi, de skaber et indtryk af slankere og længere ben. Bukserne skal passe perfekt fra top til tå. De skal også sidde ordentligt om livet, og skal ikke være under livet.

Forlæng kroppens udseende ved at gå med v-neck toppe. Toppen kan enten have en dyb halsudskæring eller en mere diskret v-udskæring.

Farve er en god måde hvormed man kan skabe indtrykket af at være høj. Dette er pga. farvernes evne til at skabe en illusion af en vertikal linje. Når andre mennesker kigger på dig, så gør de det som oftest vertikalt, hvilket skaber indtrykket af, at du er høj. Vælg én farve, som går igen fra top til tå. For eksempel hjælper sorte farver én med at se stilfuld og simpel ud.

Gå med tøj, som passer godt til din krop. Dette kan være en svær opgave, specielt for lavere mennesker. De har sværere ved at finde tøj, der passer ordentligt. Derfor anbefales det at gå et stykke længere ud og få sit tøj ordnet af en skrædder, for at det passer ordentligt. Små outfits får dig til at se barnlig og lille ud, da tøjet nærmest sluger dig.

En af de ældste tricks i bogen om at se højere ud er at gå med stribet tøj. Længere linjer skaber vertikale linjer, som ser godt ud, og får dig til at se højere ud. Det er ikke svært at finde stribet tøj, da det er den største trend om foråret. Udover at skabe længere linjer, så har de en slankende effekt på bæreren.

At gå med højhælede sko får dig selvfølgelig også til at se højere ud. Det er dog vigtigt, at du vælger sko, der passer ordentligt. At gå med afslørende sko vil sætte fokus på længere-udseende ben. Støvletter og højhælede sko til anklerne med stropper vil få en lavere person til at virke buttet.

Prøv nogle af disse tricks for at få et godt billede.

Opdateret: Torsdag d. 17 december 2015

Læs også:

Torsdag d. 17 december 2015 - For alle

Do's and don't om dit profilbillede

Trine fra Onlinecasting.dk viser de typiske fejl, du bør undgå når du laver dit profilbillede. Læs artikel

Trine fra Onlinecasting.dk viser de typiske fejl, du bør undgå når du laver dit profilbillede.

Mandag d. 29 august 2016 - For modeller

Sådan tager du et godt billede af dig selv

Mange skuespillere bruger professionelle fotografer, men med planlægning og kendskab til nogle basale ting er det fuldt ud muligt at lave gode selv-portrætter. Læs artikel

Mange skuespillere bruger professionelle fotografer, men med planlægning og kendskab til nogle basale ting er det fuldt ud muligt at lave gode selv-portrætter.

Tirsdag d. 23 august 2016 - For modeller

Lær at posere foran kameraet

Du er lige blevet booket til dit første photo shoot som model. Du glæder dig selvfølgelig rigtig meget, men nu begynder nervøsiteten at melde sig. Læs artikel

Du er lige blevet booket til dit første photo shoot som model. Du glæder dig selvfølgelig rigtig meget, men nu begynder nervøsiteten at melde sig.