Hvorfor skal jeg have en udvidet profil?

Når det nu er gratis at have en almindelig profil, og man stadig kan gøre brug af en del af funktionerne på Onlinecasting.dk - hvorfor så overhovedet opgradere til udvidet profil?

Langt de fleste opslag på Onlinecasting er såkaldte lukkede opslag. Opslag hvor man skal have en udvidet profil for at kunne ansøge. Langt de fleste brugere opgraderer først til udvidet i det øjeblik, de finder et opslag de syntes interessant. Det kan dog vise sig, at være en ærgerlig besparelse.

Ny statistik fra Onlinecastings system, viser at der er 7 gange så stor chance for at blive kontaktet af en agent hvis man har en udvidet profil, i forhold til en almindelig profil. Det skyldes at de udvidede profiler bliver vist først ved søgninger på siden, at de har mulighed for et større og mere varieret billedkartotek, men også at det sender et vist signal til potentielle castere om seriøsitet og engagement.

Der kan findes masser af jobs via opslagene på siden, men hovedparten af de bedst lønnede jobs fås via private beskeder fra agenter, der typisk søges en helt specifik type til en given opgave - og det er altså her medlemmerne med udvidet profil vælges langt de fleste af gangene.

Med en udvidet profil får du:
- Adgang til samtlige auditions
- Din profil bliver vist først i søgninger når agenter / bureauer søger efter profiler
- Din profil kommer i rotation på forsiden af Onlinecasting.dk
- Mulighed for at have op til 20 billeder og videoklip på din profil
- Avanceret CV (Kvalifikationer, listning af skoler / jobs, referencer etc.)
- Mulighed for at profilen KUN vises til agentprofiler
- Mulighed for at få vist dit fulde navn på profilsiden
- Mulighed for at vælge hvilke områder du vil modtage casting e-mails fra
- Vælg om du ønsker e-mails om lønnede jobs, ikke lønnede jobs osv.
- Vælg hvilke kategorier du vil modtage casting e-mails fra

Oprettet: Onsdag d. 3 oktober 2012

Læs også:

L�rdag d. 3 oktober 2015 - For statister

Hvordan er lønnen som statist?

Se her, hvad de forskellige statistopgaver som regel giver som betaling som tak for din medvirken. Læs artikel

Se her, hvad de forskellige statistopgaver som regel giver som betaling som tak for din medvirken.

Torsdag d. 27 november 2014 - For alle

Præsenter dig selv med video

Et godt supplement til billeder på din profil, er en videopræsentation af dig. Dette giver castere, agenter og instruktører mulighed for at høre dig tale, se dit kropssprog og lære dig lidt at kende. Læs artikel

Et godt supplement til billeder på din profil, er en videopræsentation af dig. Dette giver castere, agenter og instruktører mulighed for at høre dig tale, se dit kropssprog og lære dig lidt at kende.

Onsdag d. 23 juni 2010 - For alle

Skriv en god ansøgning til en audition

Når onlinecasting sender et audition-opslag ud, du godt kunne tænke dig at deltage i, skal du sende en ansøgning til casteren. Læs artikel

Når onlinecasting sender et audition-opslag ud, du godt kunne tænke dig at deltage i, skal du sende en ansøgning til casteren.