Bliv publikum i et tv-program

Det er forskelligt fra tv-program til tv-program, hvordan man kan komme med som publikum. Men her er nogle generelle tips.

Find ud af, hvilket tv-program du gerne vil være publikum i, og sørg for at undersøge, hvornår og hvor det optages. Dette kan du typisk finde på programmets officielle hjemmeside eller sociale medier. Bemærk, at nogle programmer kræver en billet eller en tilmelding på forhånd for at sikre sig, at der ikke er for mange eller for få publikummer.

Hold øje med Onlinecasting. Når nogle TV-programmer søger publikummer, bruger de nogle gange Onlinecasting. Find alle aktuelle jobs under vores oversigtside over castings og jobs.

Husk at følge eventuelle retningslinjer og dresscode angivet af tv-programmet. Nogle programmer kan have dresscodekrav eller kræve, at publikum undgår bestemte farver eller mønstre for at undgå interferens med kameraerne.

Vær forberedt på, at du kan blive bedt om at vente eller blive afvist af produktionsteamet, hvis der er for mange eller for få publikummer, eller hvis du ikke overholder programmets retningslinjer.

Når du er inde i studiet, skal du følge instruktionerne fra produktionsteamet, inklusive hvornår du skal klappe og hvordan du skal opføre dig under optagelsen.

Nyd oplevelsen! Det kan være sjovt og spændende at se, hvordan en produktion bliver til live. Så husk at nyde det.

Hvilket tv-program kunne du godt tænke dig at være publikum til? Skriv det herunder

Opdateret: Onsdag d. 26 april 2023

Læs også:

Torsdag d. 22 august 2019 - For alle

Derfor skal du IKKE vente med at ansøge en casting

Er du interesseret i en af vores casting, skal du ikke vente alt for længe med at sende din ansøgning, hvis du vil i betragtning til jobbet. Få forklaringen her. Læs artikel

Er du interesseret i en af vores casting, skal du ikke vente alt for længe med at sende din ansøgning, hvis du vil i betragtning til jobbet. Få forklaringen her.

Tirsdag d. 30 juli 2019 - For skuespillere

Få skuespil presset ind i en travl hverdag

Synes du det kan være svært at få skuespillet presset ind i hverdagen? I denne artikel kommer vi med råd til at få skuespil integreret i dit liv. Læs artikel

Synes du det kan være svært at få skuespillet presset ind i hverdagen? I denne artikel kommer vi med råd til at få skuespil integreret i dit liv.

Onsdag d. 31 juli 2019 - For alle

10 tips til at blive mere fotogen

Du kender måske det med, at man prøver og prøver, men aldrig lykkedes med at få det perfekte billede. Man føler sig usikker og gider måske slet ikke have taget billeder. Du får her 10 tips, som kan hjælpe dig til at blive mere fotogen. Læs artikel

Du kender måske det med, at man prøver og prøver, men aldrig lykkedes med at få det perfekte billede. Man føler sig usikker og gider måske slet ikke have taget billeder. Du får her 10 tips, som kan hjælpe dig til at blive mere fotogen.