Derfor skal du IKKE vente med at ansøge en casting

Er du interesseret i en af vores casting, skal du ikke vente alt for længe med at sende din ansøgning, hvis du vil i betragtning til jobbet. Få forklaringen her.

Der kan være forskellige årsager til, at du venter med at ansøge en casting. Måske er du lidt i tvivl, og derfor lader opslaget stå lidt. Måske tænker du, at der kan komme andre, som tiltaler dig mere. Da du endelig beslutter dig for at ansøge castingen, er opslaget væk. Øv. Der stod ellers, at deadline først var om en uge. Desværre er der ikke noget at gøre. Er castingen væk, er jobbet gået til anden side. 

Årsagen er, at nogle castere lukker ned for ansøgninger - enten fordi de har fundet den rigtige person til rollen, eller også fordi de har fået så mange ansøgninger, at de er nødt til at lukke ned, fordi de simpelthen ikke har brug for/overskud til at kigge flere ansøgninger igennem. Andre gange udvælger casteren statisterne efter først-til-mølle-princippet. 

Det er casteren, der suværent bestemmer, hvornår en casting har modtaget nok ansøgninger. Deadlinen på castingsopslagene er derfor ikke altid skrevet i sten. Casteren kan til enhver tid lukke for flere ansøgninger. 

Så jo længere tid du venter med at ansøge, jo større er chancen for, at du risikere at gå glip af en casting. Det ville jo være en skam, ikke?

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive i din ansøgning? Få inspiration her: Skriv en god ansøgning til en audition

Få besked

Er du træt af, at et opslag når at lukke ned for nye ansøgninger, inden du har nået at ansøge det? Så bør du overveje at tilmelde dig vores SMS-service. Her vil du modtage en besked, hver gang der er nye, relevante castings til dig og når en agent kontakter dig direkte. 

Du tilmelder dig vores SMS-service ved at sende en SMS med tekstne "onlinecasting tilmeld" (uden gåsetegn) til 1204. Du vil herefter få tilsendt en kode på din mobil, som skal indtastes under "Få en SMS" under "Min side" (Husk at være logget ind).

Hellere for mange end for lidt

Det kan godt være, at du måske tænker, at rollen ikke passer perfekt til dig, men at den måske er lidt spændende alligevel. Det skader aldrig at give det et forsøg. Hvis du bliver ved med at tvivle, så ender det med, at du slet ikke kommer afsted til nogen castings. Det vil aldrig være en dårlig idé at ansøge og komme afsted, for hvis rollen så ikke er helt dig alligevel, så har du alligevel fået noget erfaring med på vejen. Jo flere castings du går til, jo bedre og mere sikker bliver du i det.

Kan jeg søge en rolle, selvom jeg ikke passer 100% til beskrivelsen? 

Så hvad venter du på? Skynd dig ind og søg en masse castings og auditions, inden en anden snupper den for næsen af dig. :) Klik her for at se alle vores aktuelle castings og auditions her

Opdateret: Torsdag d. 22 august 2019

Læs også:

Tirsdag d. 28 maj 2019 - For alle

Derfor er kritik en god ting

Du har måske prøvet at tage hjem fra en audition eller et photoshoot med en følelse af ondt i maven. Måske har du følt at du ikke var god nok, fordi der var en smule kritik til dit arbejde. Sandheden er, at negativ feedback rent faktisk kan være en rigtig god ting. Læs med her, og forstå hvordan og hvorfor. Læs artikel

Du har måske prøvet at tage hjem fra en audition eller et photoshoot med en følelse af ondt i maven. Måske har du følt at du ikke var god nok, fordi der var en smule kritik til dit arbejde. Sandheden er, at negativ feedback rent faktisk kan være en rigtig god ting. Læs med her, og forstå hvordan og hvorfor.

Onsdag d. 1 maj 2019 - For alle

Skat af gavekort, honorar og biografbilletter

Med en profil på Onlinecasting.dk opdager du hurtigt, at statistarbejde mm. ofte aflønnes med gavekort, honorar (penge) eller biografbilletter. Men hvordan er det lige med betaling af skat? Skal man altid betale skat af gavekort, og hvordan foregår det helt præcis? Få svar på alle dine spørgsmål her. Læs artikel

Med en profil på Onlinecasting.dk opdager du hurtigt, at statistarbejde mm. ofte aflønnes med gavekort, honorar (penge) eller biografbilletter. Men hvordan er det lige med betaling af skat? Skal man altid betale skat af gavekort, og hvordan foregår det helt præcis? Få svar på alle dine spørgsmål her.

Mandag d. 11 februar 2019 - For statister

VIDEO: Hvad er lønnen som statist?

Isabella fortæller om hvordan "lønnen" som statist typisk er. Læs artikel

Isabella fortæller om hvordan "lønnen" som statist typisk er.