Forside > Artikler og tips > Forældretips: Mit barn vil være børnemodel

FORÆLDRETIPS: MIT BARN VIL VÆRE BØRNEMODEL


Forældre, I synes jeres barn er det kønneste og dejligste barn i hele verden og I hører det sikkert også tit. Måske overvejer I endda om han/hun kan være børnemodel. Måske er I ikke alene om den antagelse. Læs her, hvad I skal være opmærksomme på som forældre, hvis I overvejer at oprette en profil for jeres lille guldklump.

  • Lige fra spæd bliver børnemodeller brugt i alle typer opgaver. På reklametavler, i TV, shows og i filmbranchen. De bliver brugt til promovering af børnetøj og sko, diverse produkter og legetøj samt små og større skuespilleropgaver. Listen er uendelig.
  • I dag bliver der sat særligt fokus på, at børn ikke bliver overbelastede under produktionen. Så du kan være hel tryg ved at sende dit barn af sted til audition og dermed tættere på drømmen.
  • Forældrene bør altid være med på et” shoot”, men de skal være væk fra ”settet”. Forældrene må under ingen omstændigheder give instruktioner til barnet under” shootet”, med mindre instruktøren beder specifikt om det. ”Se, men ikke høre” gælder for forældrene i denne sammenhæng.
  • Dit barn skal virkelig brænde for modelbranchen. Det gør dem mere dedikerede og villige til at yde en ekstra indsats. Der kommer sjældent noget godt ud af, hvis du prøver at gennemtvinge dit barn til noget, han/hun ikke er interesseret i.
  • Gør det sjovt for dit barn på ”shootet”. Der kan være utrolig meget ventetid, så sørg for at have nok med til en hel dag: Bleer, legetøj, mad (der ikke sviner), skiftetøj og underholdning (legetøj, spil mv.).
  • Dit barn skal være tryg ved at blive kigget på, studeret og stylet. Derudover er det vigtigt at han/hun kan følge instruktioner og være tålmodig. Læs i øvrigt: Kan mit barn blive børnemodel? for at se, hvad det ellers kræver.
  • At være børnemodel er et hårdt arbejde. Barnet skal være klar over, at det kan gå ud over det normale sociale liv. De fleste jobs er i storbyerne, så det kræver at man som forældre har mulighed og overskud til at tage en dag ud af kalenderen, for at køre sit barn til optagelserne.
  • At være børnemodel er et sjovt og et alternativt arbejde til avisruten eller daginstitutionen.

Er dit barn en spirende fotomodel? Tjek Onlinecastings mange opslag. Måske er det netop din guldklump vi søger efter næste gang!

Fredag d. 15 oktober 2010


Læs også:


VIDEO: Forældretips - Børn med skuespillerdrømme!

Mandag d. 11 juni 2018 - For skuespillere
Isabella giver tips til forældre, der har børn med skuespillerdrømme.
Læs hele artiklen


Hvordan bliver man børnemodel?

Tirsdag d. 8 december 2015 - For modeller
Alle forældre er nok lidt nysgerrige for at se, om ens barn kan blive børnemodel. Selv spædbørn modtager vi billeder af fra håbefuld forældre. Læs her, hvad det kræver at blive børnemodel.
Læs hele artiklen


Casting til julekalender

Onsdag d. 2 december 2015 - For alle
Aah, decembermåned. Kalenderlys, julegodter, duften af gran og ikke mindst julekalender i fjernsynet. Drømmer du også om at være statist eller få en rolle i en julekalender? Så læs mere her.
Læs hele artiklen


Skriv en god ansøgning til en audition

Onsdag d. 23 juni 2010 - For alle
Når onlinecasting sender et audition-opslag ud, du godt kunne tænke dig at deltage i, skal du sende en ansøgning til casteren.
Læs hele artiklen