12 forholdsregler til en tryg og sikker casting

At du føler dig tryg ved at gå til castings og auditions, er noget af det allervigtigste for os. Her er 12 forholdsregler, du altid bør tage, så du også får en sjov og god oplevelse. Disse regler er generelle for dig, der går til castings og ikke kun i Onlinecasting-regi.

#1 Brug din sunde fornuft. Hvis noget er for godt til at være sandt, er det det sikkert også.

#2 Lad dig ikke forblænde af det gode job.

#3 Undersøg altid casteren grundigt inden en casting/audition. Google, tjek hans/hendes Facebook, Instagram, CVR-registret osv.

#4 Undlad dine private kontaktinformationer i din profiltekst, selvom det er fristende. Vil en caster i kontakt med dig, kan vedkommende nemt gøre det via vores system. 

#5 Tag gerne en ven eller et familiemedlem med til en castings.

#6 Ved video/skype/onlineauditions, sørg for, at du altid kan se casteren i den anden ende.

#7 Vær ikke bange for at sige nej, hvis du er utryg ved en situation.

#8 Er du under 18, skal dine forældre eller værge være Cc mailkorrespondancen.

#9 Kontakt os, hvis du er i tvivl om en caster. Du kan skrive til os på onlinecasting@onlinecasting.dk. Vi svarer hurtigst muligt.

#10 Er du i tvivl om en caster på eksempelvis de sociale medier, så bed vedkommende skrive til dig via Onlinecasting. Her kan casterne NemID-validere sig, og vi researcher også vedkommende, inden vi giver dem adgang.  

Bemærk: TFP-fotografer får som udgangspunkt ikke adgang til kartoteket, hvorfor disse ikke kan kontakte dig gennem Onlinecasting.

#11 Det skal altid være sjovt at gå til castings og auditions. Hyg dig med det, få nogle nye venner og nogle rigtig sjove oplevelser. :) 

#12 Involverer jobbet, at du skal smide tøjet, så læs denne artikel først: Nøgenhed og castings

 

Opdateret: Mandag d. 19 juni 2023

Læs også:

Torsdag d. 22 august 2019 - For alle

Derfor skal du IKKE vente med at ansøge en casting

Er du interesseret i en af vores casting, skal du ikke vente alt for længe med at sende din ansøgning, hvis du vil i betragtning til jobbet. Få forklaringen her. Læs artikel

Er du interesseret i en af vores casting, skal du ikke vente alt for længe med at sende din ansøgning, hvis du vil i betragtning til jobbet. Få forklaringen her.

Torsdag d. 18 maj 2023 - For alle

Tryghed på Onlinecasting.dk

Det skal være trygt og sikkert at benytte Onlinecasting.dk. Og det er det. Vi gør en dyd ud af at gennemtjekke de castere, som får adgang til siden samt de opslag, der bliver publiceret. Læs her, hvad Onlinecasting gør, og hvad du selv kan gøre for at være tryg på Onlinecasting.dk. Læs artikel

Det skal være trygt og sikkert at benytte Onlinecasting.dk. Og det er det. Vi gør en dyd ud af at gennemtjekke de castere, som får adgang til siden samt de opslag, der bliver publiceret. Læs her, hvad Onlinecasting gør, og hvad du selv kan gøre for at være tryg på Onlinecasting.dk.

Tirsdag d. 5 maj 2020 - For alle

Nøgenhed og Castings

I ny og næ lægger vi opslag op på siden, som involverer nøgenhed. Læs her, hvad vi anbefaler. Læs artikel

I ny og næ lægger vi opslag op på siden, som involverer nøgenhed. Læs her, hvad vi anbefaler.