Nøgenhed og Castings

I ny og næ lægger vi opslag op på siden, som involverer nøgenhed. Læs her, hvad vi anbefaler.

Læs opslagene grundigt

Hvis et job involverer nøgenhed, skal det fremgå tydeligt af opslaget. 

Hvis nøgenhed først kommer på banen, når du indgår i dialog med agenten, skal dine alarmklokker ringe. Lad vær med at fortsætte kontakten med agenten, men kontakt Onlinecasting med det samme. Vi fjerner agenten og opslaget med det samme, hvis vi hører om det.

Vær ekstra opmærksom på, hvem der står bag

Ved jobs, der involverer nøgenhed skal du være ekstra opmærksom på, hvem der står bag og hvad billederne / videoerne skal bruges til. Sørg for at spørge ind til projektet. Hvem er instruktør, hvad skal det bruges til? ”Google” firmaet bag, så du er sikker på, at det er i orden. Bed gerne om eksempler på, hvilken slags billeder / film ”shootet” minder om, hvis det ikke allerede står i opslaget. 

I bund og grund handler det om at bruge din sunde fornuft. Virker det mistænkeligt, så fortæl casteren at du ikke er interesseret. Skriv til os med det samme på onlinecasting@onlinecasting.dk

Send ALDRIG en video eller billeder af dig selv, hvor du smider tøjet

Selvom video-castings vinder mere og mere indpas, skal du under ingen omstændigheder sende video eller billeder af dig selv uden tøj på. Det er uanset, hvilken roller det drejer sig om og hvilket firma, der står bag. 

Tjek lokationen

Foregår castingen i en privat ejendom, på et hotelværelse eller et andet mærkværdigt sted, skal dine alarmklokker ringe.

Vi anbefaler, at du altid fortæller dine forældre eller venner, hvor du tager til audition. Giv dem adressen, så de ved, hvor du er.

Føl dig ikke presset til at tage tøjet af

Selv om du har sagt ok til at være nøgen på et set, har du stadig ret til at sige nej. Føl dig ikke forpligtet til at gøre, noget du ikke bryder dig om.

Det er ingen skam at gå fra settet, hvis du føler dig utilpas ved situationen. 

Tag evt. en ven eller veninde med på settet, hvis du føler dig usikker på en opgave. Ingen professionelle i branchen, vil sige nej til at de er med på sidelinjen – og slet ikke når det involverer nøgenhed. 

Hvad gør Onlinecasting? 

Onlinecasting baggrundstjekker samtlige castere, når de opretter sig som agenter eller sender en casting / audition til os. Særligt ved opslag fra nyoprettede agenter, der involverer lingeri, eller anden form for nøgenhed, spørger vi ekstra ind til projektet. Det er din sikkerhed for, at du kan være tryg at ansøge vores opslag. Desværre kan vi ikke holde øje med, hvad der foregår, når du indgår i direkte dialog med casterne. Føler du dig på nogen måde utilpas eller ført bag lyset af en caster, så skriv til os med det samme, så vi kan tage de fornødne forholdsregler. Det er med til at forbedre oplevelsen for dig og alle profiler, så alle fortsat kan føle sig sikre på at ansøge via Onlinecasting.

Læs også vores generelle anbefalinger i artiklen vedr. useriøse castere og agentprofiler.

Opdateret: Tirsdag d. 5 maj 2020

Læs også:

Mandag d. 14 august 2023 - For modeller

Hvordan bliver man model?

Hvordan bliver man egentlig model? Hvad kræver det? Læs her om, hvordan man bliver model. Hvem ved, måske er du den nye Nina Agdal eller Lykke May? Læs artikel

Hvordan bliver man egentlig model? Hvad kræver det? Læs her om, hvordan man bliver model. Hvem ved, måske er du den nye Nina Agdal eller Lykke May?

Torsdag d. 18 maj 2023 - For alle

Tryghed på Onlinecasting.dk

Det skal være trygt og sikkert at benytte Onlinecasting.dk. Og det er det. Vi gør en dyd ud af at gennemtjekke de castere, som får adgang til siden samt de opslag, der bliver publiceret. Læs her, hvad Onlinecasting gør, og hvad du selv kan gøre for at være tryg på Onlinecasting.dk. Læs artikel

Det skal være trygt og sikkert at benytte Onlinecasting.dk. Og det er det. Vi gør en dyd ud af at gennemtjekke de castere, som får adgang til siden samt de opslag, der bliver publiceret. Læs her, hvad Onlinecasting gør, og hvad du selv kan gøre for at være tryg på Onlinecasting.dk.

Tirsdag d. 23 august 2016 - For modeller

Lær at posere foran kameraet

Du er lige blevet booket til dit første photo shoot som model. Du glæder dig selvfølgelig rigtig meget, men nu begynder nervøsiteten at melde sig. Læs artikel

Du er lige blevet booket til dit første photo shoot som model. Du glæder dig selvfølgelig rigtig meget, men nu begynder nervøsiteten at melde sig.