De skjulte stjerner - Den midaldrende

Vi ser dem i baggrunden bag de kendte skuespillere på store filmoptagelser, i hovedrollen på amatørteaterscenen eller med en replik eller to i en reklame. Vores fantastiske profiler er med allevegne. De er hverken kendisser eller tjerner mange millioner på det. Men de knokler, de har drivkraft og bruger masser af tid og energi på det, de synes, er sjovt. Om det er som statist, skuespiller, danser, model, sanger eller noget helt andet. De er i vores øjne de skjulte stjerner. Her kan du møde en af dem. Nemlig den midaldrende.

Mød Shariananda

En af de personer er Shariananda, som er 52 år og kommer fra København. 

Hun kommer oprindeligt fra Californien, men kan tale basal dansk. Hun siger selv, at hun er meget taknemmelig for at være her og hendes mål er at inspirere. Hun har mange talenter, som for eksempel improvisation, sang og rytmiske bevægelser. Et sjovt fact er, at hun også kan lave mange forskellige stemmer og dyrelyde. 

Shariananda har både erfaring inden for teater og film, men har også optrådt med poetri over store dele af USA og har mange YouTube videoer, der omhandler det spirituelle og metafysiske. 

Som man måske hurtigt kan fornemme, er Shariananda ikke bange for at tage en udfordring op, og derfor er hun også klar på opgaver, der måtte ligge lidt udover det sædvanlige. Herunder kan nævnes radio, TV, artikler og bøger, som er skrevet af hende selv, blogging, workshops osv. Alt i alt er Shariananda en kvinde med en masse erfaring, interesser og talenter, som altid er klar på at hjælpe folk med deres projekter.   

Læs her, hvordan Shariananda hele tiden holder sig til ilden, hvorfor playing age er vigtigt.

Hvad startede din passion for dine kreative interesser?

Mine kreative interesser for film, teater og skrivning startede allerede, da jeg var omkring 14-18 år. Jeg skrev digte og små historier i gymnasiet og kom på scenen. Klapsalver er en stor motivation for mig. I USA havde jeg mange muligheder for at gå auditions og castings. Da jeg kom til Danmark i 2013, var det dog kun Onlinecasting.dk, som kunne tilbyde jobs i starten.

Har der været en særlig rolle eller opgave du har været med i, som du er særlig stolt af?

Ja, jeg er især stolt over den første rolle, jeg havde i forbindelse med DSB. Det var først i sidste minut, at instruktøren besluttede, at jeg skulle kunne ses i billedet, hvor jeg kiggede ud af vinduet og så afslappet ud på køreturen. Det var kun mig eksklusivt i ca. 30 sekunder her. 

Hvad gør du for at holde din motivation oppe? 

Når jeg ikke kan finde jobopslag eller når castingbureauer ikke kontakter mig, bliver jeg bange for, om jeg nogensinde får arbejde igen. I den situation ringer eller emailer jeg til forskellige filmselskaber, som jeg har arbejdet med og minder dem om, at jeg er "ledig" og gerne vil arbejde med dem igen. Jeg tager også kontakt til andre skuespillere og forhører mig, om de kender til projekter, jeg kunne bruges til.

Udover dette har jeg en række "magiske" ting, som jeg gør. Jeg brænder et ønskelys, skriver den rolle ned ,jeg gerne vil have og putter det under min hovedpude. Jeg tænker: "Jeg tror på, at jeg vil få jobs igen, fordi jeg er god." Når jeg tænker sådan, fører det oftest til arbejde igen. Hvis jeg søger en rolle eller er til castings, giver jeg alt, hvad jeg kan. 

Jeg er blevet afvist mange gange og det gør ondt, men jeg kommer hurtigt videre, hvis jeg bliver ved med at søge andre projekter. Jeg er godt klar over, at jeg ikke kan få alt det, jeg jeg søger, men at jeg får dem, som passer til mig.

Har du nogle tips eller råd til dem, der måske drømmer om det samme som dig?

Jeg synes, Onlinecasting.dk er et godt sted at starte for både nybegyndere og professionelle, da de har en stor skare af jobtilbud. Den side tjekker jeg flere gange om ugen og mange af opslagene passer til min kropstype, baggrund og alder.  

Afslutterende kommentarer?

Husk på, at din eksakte alder ikke altid spiller en faktor. "Playing age" er mere vigtigt. Du kan for eksempel være 25 år, men kan gå for at spille en på 15 eller 40. Jeg vil sige, at min playing age er 45-70 år. Hvis du ved med dig selv, at du kun vil tage jobs, som du får penge for og ikke "bare" biografbilletter eller gavekort, så sørg for, kun at søge de jobs, der har den mulighed. Det vil booste dit selvværd. 

Tusind tak til Shariananda, fordi du ville medvirke i denne artikel. Du er en stjerne! 

Du kan se hele Sharianandas profil her 

Opdateret: Mandag d. 9 marts 2020

Læs også:

Mandag d. 9 marts 2020 - For alle

De skjulte stjerner - Den ældre

Læs med i vores artikelserie om de skjulte stjerner. Dem, der står bag de kendte skuespillere på store filmoptagelser, har hovedrollen på amatørteaterscenen eller måske en replik eller to i en reklamefilm. I denne artikel kan du møde Kirsten på 77 år. Læs artikel

Læs med i vores artikelserie om de skjulte stjerner. Dem, der står bag de kendte skuespillere på store filmoptagelser, har hovedrollen på amatørteaterscenen eller måske en replik eller to i en reklamefilm. I denne artikel kan du møde Kirsten på 77 år.

Tirsdag d. 28 januar 2020 - For alle

De skjulte stjerner - Teenageren

Læs med i vores artikelserie om de skjulte stjerner. Dem, der står bag de kendte skuespillere på store filmoptagelser, har hovedrollen på amatørteaterscenen eller måske en replik eller to i en reklamefilm. I denne artikel kan du møde Pelle. Læs artikel

Læs med i vores artikelserie om de skjulte stjerner. Dem, der står bag de kendte skuespillere på store filmoptagelser, har hovedrollen på amatørteaterscenen eller måske en replik eller to i en reklamefilm. I denne artikel kan du møde Pelle.

Torsdag d. 25 april 2019 - For skuespillere

Find din playing age

Har du set den fedeste casting, du bare MÅ deltage i, men passer du ikke helt på alderen? Så har vi godt nyt. Måske kan du godt komme i betragtning til opgaven alligevel. Læs her, hvordan du finder din playing age. Læs artikel

Har du set den fedeste casting, du bare MÅ deltage i, men passer du ikke helt på alderen? Så har vi godt nyt. Måske kan du godt komme i betragtning til opgaven alligevel. Læs her, hvordan du finder din playing age.