Forside > Artikler og tips > Kan mit barn blive børnemodel?

KAN MIT BARN BLIVE BØRNEMODEL?


Modelbureauer kigger ikke kun på dit barns udseende, men lige så meget, hvordan de tager sig ud på billeder, om de kan følge instruktioner og om de har tålmodighed til at sidde stille og vente.

  • Som børnemodel skal dit barn have høj ”cute” faktor. Han/hun skal være meget udadvendt både foran og bagved kameraet.
  • Dit barn skal være trygt ved, at mor og far ikke er der hele tiden. Barnet skal arbejde alene (uden dig) foran kameraet.
  • Lær dit barn at sidde stille i længere perioder. Dagene på et ”shoot” kan være lange og kedsommelige for et lille barn. Det forstyrrer meget, hvis de løber rundt og leger højlydt.
  • Lad være med at give dit barn makeup eller dyre smykker på, hverken på ”shootet” eller på din onlinecasting profil. Bureauerne foretrækker at et naturligt barn, når de leder efter nye børnemodeller.
  • Dit profil skal som minimum indeholde et ”headshot” og fuld figur. Kun barnet skal optræde på billederne. Er det tvillinger, må begge gerne være der.
  • Prøv at få billederne på din profil til at afspejle dit barns personlighed, for eksempel ved et stort grinende smil eller en charmerende attitude. Modelbureauerne kigger efter et specielt look til hver opgave og det ville jo være ærgeligt, hvis dit barn har looket, men et forældet billedet viser noget andet.
  • Husk derfor at opdatere billederne. Ligeledes er det en god idé at du skriver, hvis dit barn har tabt nogle af mælketænderne, har ændret frisuren eller på anden måde har ændret udseende radikalt.

Husk at holde øje med onlincastings mange opslag. Vi søger jævnligt børn til mange forskellige opgaver.

Fredag d. 15 oktober 2010


Læs også:


Hvordan bliver man børnemodel?

Tirsdag d. 8 december 2015 - For modeller
Alle forældre er nok lidt nysgerrige for at se, om ens barn kan blive børnemodel. Selv spædbørn modtager vi billeder af fra håbefuld forældre. Læs her, hvad det kræver at blive børnemodel.
Læs hele artiklen


Casting til julekalender

Onsdag d. 2 december 2015 - For alle
Aah, decembermåned. Kalenderlys, julegodter, duften af gran og ikke mindst julekalender i fjernsynet. Drømmer du også om at være statist eller få en rolle i en julekalender? Så læs mere her.
Læs hele artiklen


Forældretips: Mit barn vil være børnemodel

Fredag d. 15 oktober 2010 - For modeller
Forældre, I synes jeres barn er det kønneste og dejligste barn i hele verden og I hører det sikkert også tit. Måske overvejer I endda om han/hun kan være børnemodel. Måske er I ikke alene om den antagelse.
Læs hele artiklen