Forside > Interviews > Interview med modellen Pia Bloch Mikkelsen

INTERVIEW MED MODELLEN PIA BLOCH MIKKELSEN

Pia Bloch Mikkelsen arbejder som model i sin fritid og fortæller i det følgende interview om sine erfaringer og jobs.

Fortæl lidt om dig selv
Mit navn er Pia Bloch Mikkelsen og jeg arbejder som model i min fritid. Jeg har fået mit eget model website med navnet www.piam.dk, da jeg synes det er en god måde at vise sine referencer samt modelbilleder til potentielle kunder eller modelbureauer.

Hvor lang tid har du arbejdet i denne branche (som skuespiller, model, statist etc.)?
Jeg har arbejdet som model siden 2005, og jeg synes det er en meget spændende og udfordrende branche.

Flere af vores brugere synes måske du virker bekendt. Hvor er det lige man har set dig før?
Jeg har lavet en større reklame for Viasat nærmere betegnet, Onside på www.onside.dk ellers har jeg været med i Ford Transit kalenderen og reklamefotos til en tøjbutik, Nummer22 i Horsens. Derudover blev jeg en af finalisterne i skønhedskonkurrencen Miss Hawaiian Tropic og Frøken Danmark 2005.

Hvor lang tid har du haft en profil på Onlinecasting?
Jeg har haft en profil på Onlinecasting i over 2 år og har haft meget glæde deraf med hensyn til jobs og synes det er godt at man kan oploade mange billeder samt video, så man har muligheden for at vise agenter forskellige sider af sig selv.

Har du deltaget i nogle auditions via Onlinecasting?
Jeg har deltaget i forskellige auditions via Onlinecasting, hvor jeg blandt andet blev en af finalisterne ved Ford Transit kalender modeljagt. Jeg blev valgt som september måned. Jeg har også gået modelshow flere gange på Train i Århus for Runway fashion.

Hvilke type jobs kan ud bedst lide, og hvor tror du din fremtid ligger?
Jeg kan bedst lide reklamefotos og modeshows. Jeg er en commerciel type og min fremtid ligger i disse. Jeg er selvfølgeligt også åben for andet.

Hvilke tips har du til vores brugere, der gerne vil have en karriere som dig?
Jeg har fået flest jobs ved selv at opsøge agenter blandt andet via Onlinecasting og det vigtigste er ikke at give op. Det er en hård branche og man får en del afslag på vejen, men det kan helt sikkert anbefales at blive ved og holde modet oppe. Man skal dog også være meget påpasselig, da der er mange skumle typer i brancen, så derfor er det ultimative selvfølgeligt et godt modelbureau der varetager dine interesser, og på den måde kan du føle dig meget mere tryg.

Hvad er det fedeste / sjoveste job du har været med til?
Jeg er blevet kontaktet af en agent fra firmaet Haircontrast via Onlinecasting der skulle have lavet en hairextentions video. Det var en sjov oplevelse og havde aldrig lavet en video før. Det gik godt og firmaet ville gerne lave en ekstra med mig, så det gjorde vi. Den kan ses på www.bouncebounce.dk

Hvor lang tid vil du fortsatte med at være model/statist - og har du et mål om at det skal blive et fuldtidsjob?
Jeg synes det er spændende at være model og statist og har lige medvirket i en musikvideo med bandet HauserEnghoff med sangen "This Losing Game" og det var en sjov oplevelse. Mit næste mål er at være med i en reklamefilm på tv. Jeg kan ikke sige på nuværende tidspunkt hvor lang tid jeg vil lave modelarbejde, da det er en meget usikker branche med hensyn til efterspørgsel, men jeg håber at det bliver længe. Jeg har ikke et mål om at det skal blive til et fuldtidsjob, da jeg også har andre ambitioner. Jeg vil meget gerne arbejde med marketing og kommunikation og have modelabejdet som en bi beskæftigelse.