Ældre kvindelig skuespiller til kortfilm, Nordsjælland

Kvinder 55 - 100 år, Sjælland

UDLØBET

Ældre kvinde (+60) søges til den ambitiøse kortfilm “Vinterland”, skrevet og instrueret af Anne-Marie Bjerre Koch. 

Filmen handler om 7-årige Emma, der skal sige farvel til sin farmor. Emma forstår ikke, hvad det vil sige at dø, og hun vil ikke acceptere, når far siger, at farmor ikke vågner op igen. Emma tager derfor afsted til Vinterland for at hente farmor tilbage. På sin rejse ind i Vinterland, hvor hun møder farmor, lærer hun at vi alle skal dø før eller siden og at hun må give slip på farmor. 

"Vinterland" handler om at sige farvel. Om at skulle forholde sig til døden i en tidlig alder, men også hvordan et barn kan tackle mere, end de voksne tror.

Du vil gå til casting i rollen som farmor Agnete: gråt/hvidt hår, skandinavisk, blidt blik i øjnene. 

Filmen er produceret af unge filmskabere, der netop nu studerer på European Film College. Jobbet er derfor ulønnet, men vil give mulighed for spændende karakterarbejde og en fed film på cv’et. Desuden vil filmen blive sendt ud på forskellige internationale festivaler. 

Instruktøren stod også bag kortfilmen LOST BOY, som tidligere i år brugte 10 uger på Ekko Shortlist og som vandt “Bedste Manuskript” på TheNextFilmFestival: https://www.ekkofilm.dk/shortlist/film/lost-boy--------/

Optagelserne finder sted over to dage i Nordsjælland slut januar. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID