Hvad skal jeg pakke til en casting?

Er du i tvivl om, hvad du skal have med til en audition? Brug vores pakkeliste her, så glemmer du ikke noget igen til dine næste auditions. 

Her finder du en huskeliste over, hvad du kan pakke, når du skal til en audition: 

Snacks/vand

Uden mad og drikke duer helten ikke - eller skuespilleren fristes man til at sige. Der kan være meget lange ventetider til auditions, så husk at have noget at drikke og spise med. Der bliver aldrig rigtigt godt, hvis man går til casting på tom mave. En proteinbar er god at have med i tasken, hvis du lige skal have stillet den hurtige sult. Vand er det bedste at slukke tørsten med.

Ekstra CV

Selvom der ikke står noget i opslaget om at medbringe et udskrift af dit CV, så gør det alligevel. Gerne et par stykker. Man kan aldrig vide, om de skulle finde på at spørge.

Kuglepen

En kuglepen er altid godt at have med. Sommetider er det nødvendigt at skrive noter ned, andre gange kan der være en formular, der skal udfyldes - Og så slipper for at vente på, at en anden kandidat vil låne dig deres... :)

En highlighter. Hvis du får flere eller nye replikker under auditionen, så gør en highlighter  det meget lettere at læse.

Mintpastiller og deodorant 

Disse to ting er gode at have med, hvis din scene involverer tæt kontakt med andre mennesker. 

Kam eller børste 

Hvis du har brug for at blive “shinet” op efter en hæsblæsende cykeltur gennem byen, inden du rammer castingslokalet.

Skiftetøj

Til musicalauditions kan du blive bedt om at deltage i en danseprøve, så er der rart at have ekstra skiftetøj med, som du kan bevæge dig i. Nogen har også et ekstra sæt tøj med, hvis auditionen viser sig at blive en svedig omgang. 

Hav dine mål skrevet ned

Hav nedskrevet dine mål, så du ikke behøver at gætte dig frem, hvis du skal udfylde en formular. Det vil som regel være højde, vægt, skostørrelse, bryst-, talje-, hoftemål, de spørger efter. Om du gemmer dem på telefonen eller på en lap papir er fuldstændig ligemeget, så længe du selv kan finde dem.

Udskrift af dine replikker

Har du fået manuskriptet tilsendt, er det rart selv at have det udskrevet til auditionen. 

Særligt i tilfælde af, at der pludselig er blevet tilføjet noget nyt eller lignende. 

Vigtigt at alt: en positiv attitude! 

Er humøret i top, og går du ind med positivt sind, så skal det nok gå alt sammen - også selvom du har glemt en ting eller to. :) 

Rigtig god fornøjelse med din audition.

Hvad pakker du altid ned, når du skal til en casting? Fortæl os det herunder. 

Opdateret: Fredag d. 22 juni 2018

Læs også:

Torsdag d. 26 april 2018 - For skuespillere

VIDEO: Hvad pakker man til en casting?

Isabella fra Onlinecasting.dk, viser hvad hun pakker i sin taske når hun går til casting. Læs artikel

Isabella fra Onlinecasting.dk, viser hvad hun pakker i sin taske når hun går til casting.

Onsdag d. 20 februar 2019 - For skuespillere

Få styr på nerverne før en audition

Får du koldsved og rystende hænder bare ved tanken om en audition eller en casting? Få gode råd til, hvordan du kan få styr på nerverne. Læs artikel

Får du koldsved og rystende hænder bare ved tanken om en audition eller en casting? Få gode råd til, hvordan du kan få styr på nerverne.