Forside > Søg > Bjørn (ID:93888)

Profilbillede

BJØRN

29 år fra Aarhus


Lær mig at kende...

Mit navn er Bjørn og jeg er en frisk ung fyr, med masser af lyst og vilje til at udføre de arbejdsopgaver der står for døren. Jeg er en glad målrettet og beslutsom person, der kun positivt kan være med til at tage jeres næste projekt til tops.

Min mor er fra Danmark og min fra...
Vis fuld beskrivelse


BILLEDER

Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

FYSISKE INFORMATIONER

Alder :29 år
Højde :192 cm
Vægt :92 kg
Øjenfarve :Brun
Hårfarve :Sort
Hårlængde :Kort
Udseende : Afrikansk
Skostørrelse :43
Bryst :109 cm
Talje :80 cm
Hofte :90 cm

GENEREL ERFARING

Professionel erfaring som model
Moderat erfaring som skuespiller
Lidt erfaring som danser
Deltaget i Modeshows
Optrådt på Film/TV
Optrådt i TV reklamer
Deltaget i Musikvideoer

INTERESSERET I

Modeljobs
Bade / under-tøjs model
Film / TV - skuespil
Film / TV - statist

MODEL ERFARING

Alm. Model

Års erfaring: 1

Optrædener:
2020 Trendhim - Her har jeg været hus-model for Trendhim ApS. Trendhim er er et online webshop der tilbyder tilbehør og smykker til mænd i hele Europa. Her her jeg arbejdet super alsidigt, og lavet materiale til foto og video. Trendhim har en bred vifte af egne brands med forskellige udtryk, både målrette den unge og hippe, og den mode stilrettede mand.

Kontaktperson : Rachel Strandløv, Fotograf

Virksomhed : Trendhim ApS

Hånd

Års erfaring: 1

Optrædener:
2020 - Mit arbejde hos Trendhim ApS har i ligeså høj grad været som håndmodel. En stor del af deres katalog består af ringe, armbånd, ure og manchetter, hvilket har givet mig stor erfaring som håndmodel.

Kontaktperson : Rachel Strandløv, Fotograf

Virksomhed : Trendhim ApS

Modetøj

Års erfaring: 1

Optrædener:
2017 Rains - Her medvirkede jeg i et photoshoot for den danske modekoncern Rains, hvor min opgave var at lave nogle billeder der kunne bruges til promo af en forstående retssag mellem Rains og Zara. Her var min opgave at ageren model med dels en Rains Jakke og en Zara kopijakke. Denne billedeserie blev brugt globalt af mange forskellige medier til at dække historien. Her i blandt Euroman, Highsnobiety og Børsen.

Kontaktperson : Daniel Brix Hesselager CEO

Virksomhed : Rains

Undertøj

Års erfaring: 2

Uddannelse/kurser :
2017 - Jeg har stået model til kurser for Danish Model Academy, hvor min opgave bl.a. var at lære de kvindelige deltagende at agere model sammen med en mandlig model.

Optrædener:
2016 - Vi skød en serie for en mobil app der hed "DressOnDressOff", hvor vi først skulle stå i fuld beklædning og dernæst i undertøj i samme position.

Kontaktperson : Peter Roed, CEO

Virksomhed : Danis model Adademy

SKUESPILLER ERFARING

Film

Års erfaring: 1

Optrædener:
2017 Lotus Noir - Looking For Somebody (Se video) - Her var min opgave at agere mandlig hovederolle i musikvideoen. (Flere scener, Greenscreen)

2018 Kortfilm Super8 - Her medvirkede jeg i en afgangskortfilm i horror generen. Jeg var her en af de mandelige elskere, der blev spist af den kvindelig hovederolle. Der var ikke tale om sexscener, men en intim sene hvor skuespilleren sad ovenpå mig, og forgav at gøre klar til at spise mig, hvilket det efterfølgende lydbillede så indikere. (En scene, en location)

Kontaktperson : Solveig (Projektleder)

Virksomhed : Aarhus Filmværksted, Super8

Fjernsyn

Års erfaring: 1

Optrædener:
2018 Vejen til Seier S01E02 - Jeg var gennem min virksomhed Lentii ApS, med til at deltage i iværksætter programmet "Vejen til Seier" med Lars Seier, hvor vi pitchede vores forretningskoncept foran rullende kameraer. Programmet blev vist på TV2 i marts 2019. (Flere scener, flere locations)

Kontaktperson : Birgitte Askou (Redaktionschef)

Virksomhed : Monday Production ApS

Reklame

Års erfaring: 1

Optrædener:
2017 TRIWA (Se video) - Her var min opgave at agere statist i en produkt/branding video for de svenske mode mærke TRIWA. (Flere scener, Greenscreen)

2018 Via University College - Her medvirkede jeg som skuespiller i en reklamefilm omkring at være studerende på deres campus. Her spillede jeg manden i at kæresteforhold, hvor vi havde et skænderi i en parkeringskælder. Efter lidt tid bliver de gode venner igen og forsones i et kram og et kys. (Flere scener, en location)

Kontaktperson : Asger Kjærholm (Instruktør), Lasse Noer (Instruktør),

Virksomhed : TRIWA, Via University College (Jalabert Production)

VIDEOER