Profilbillede af Victoria - ID: 163322 - Billede nr: 528386
Model Skuespiller Statist

Victoria

9 år, Aalborg og Århus

Jeg er en glad, smilende og frisk pige som elsker at prøve nye ting. Jeg er fagligt god i skolen og kan godt lide at tage ansvar både for andre og for nye opgaver. Jeg har nogle gange svært ved at blive udfordret nok, både i skole og hjemmet og jeg kommer nemt til at kede mig i skolen. Jeg har før fået at vide at jeg kunne egne mig som model, derfor fik jeg selv den ide at jeg ville prøve det.

Selvom det nogle gange føles nemt at gå i skole, så elsker jeg at være sammen med mine venner og veninder. Jeg har nemt ved at begå mig social, fordi jeg er meget udadvendt. Det bedste jeg ved er få legeaftaler alle de dage jeg må for mine forældre, og jeg elsker selv at arrangere dem. Jeg er dog også en meget følsom pige, og min mor siger nogle gange at jeg har følelserne uden på tøjet. Derfor har jeg ofte brug for at snakke med mine forældre om mine følelser, selvom jeg også godt kan lide at klare mine problemer selv.

Mor og jeg har snakket om, at det kræver tålmodighed hvis jeg er så heldig at prøve at være model. Jeg er nok ikke den mest tålmodige pige, men som sagt elsker jeg udfordringer og jeg er sikker på jeg kan klare det - fordi det er noget jeg rigtig gerne vil.

I min fritid bruger jeg meget tid sammen med dyr helt generelt, jeg er meget omsorgsfuld og elsker at tage ansvar for dem. Vi har en del hunde i min familie som jeg går ture med, og nogle gange for lov til at passe. Derudover går jeg til ridning, hvilket er min ynglings fritidssport. Jeg synes heste er helt specielle fordi de bare er fantastiske at være sammen med, og når jeg rider får jeg følelsen af, at jeg kan slappe af, og at jeg ikke bliver presset. Jeg har en drøm at få halvpart på en hest, men mor siger jeg skal være tålmodig og så må vi se tiden an.

Jeg håber i kan bruge netop mig, så lover jeg at gøre mit allerbedste!

Billeder

Billede af Victoria - ID: 163322 - Billede nr: 528386
Billede af Victoria - ID: 163322 - Billede nr: 528717
Billede af Victoria - ID: 163322 - Billede nr: 528718
Billede af Victoria - ID: 163322 - Billede nr: 528719
Billede af Victoria - ID: 163322 - Billede nr: 528720
Billede af Victoria - ID: 163322 - Billede nr: 528721

Fysisk Info

Alder:
9 år

Højde:
148 cm

Vægt:
30 kg

Øjenfarve:
Blå

Hårfarve:
Mørk blond

Skostørrelse:
38

Bryst:
58 cm

Talje:
55 cm

Hofte:
60 cm

Hårlængde:
Kort

Udseende:
Skandinavisk / Europæisk

Interesseret i

Modeljobs Bade / under-tøjs model Film / TV - skuespil Film / TV - statist

Videoer