Skuespiller Statist

Mie

15 år, Horsens

Elsker og brænder for skuespil

Halløj!
Jeg er en pige der brænder rigtig meget for skuespil. Mit største ønske er, at jeg en dag kan medvirke i en film, serie eller lignende. Jeg har gået til teater i rigtig mange år indtil videre, hvor jeg har fået professionelle undervisning. Jeg har samtidig medvirket i en masse teaterproduktioner, fx en helt ny og fantastisk version af Hamlet, en humoristisk komedie kabaret hvor, vi lavede en masse forskellige teknikker. Jeg har også spillet gadeteater til Horsens Middelalderfestival og til en kæmpe juleparade på Horsens gågade samt, har jeg også medvirket i rigtig mange andre sjove og skører teaterproduktioner og stykker.
Jeg elsker at springe ud i nye ting og se hvad livet bringer mig og så har jeg altid haft en kærlighed for teater og film og synes det er noget af det mest spændende i verden.
Jeg er en glad, fantasifuld og humoristisk pige, som er klar til, at stå foran et kamera og give alt jeg har!
Min yndlingsfilm er The Sound Of Music, da den har en masse sang og dans og ikke mindst kærlighed i sig og så fangede den mig bare lige fra starten. Jeg har en lille hund ved navn Messi, ikke på grund af fodbold spilleren, men fordi det er sådan et fedt navn. Makeup siger mig ikke så meget, men selvfølgelig vil jeg være klar på, at få makeup på til film eller lignende, det vil jeg kun glæde mig til.
Som sagt drømmer jeg rigtig meget om, at blive skuespiller og kan ikke finde på andet, der lyder mere spændende end, at medvirke i en film eller serie, hvis det en dag sker, vil jeg have erfaring med mig.
Jeg håber min drøm en dag bliver til virkelighed.

Billeder

Fysisk Info

Alder:
15 år

Højde:
167 cm

Vægt:
63 kg

Øjenfarve:
Grøn

Hårfarve:
Blond

Skostørrelse:
39

Bryst:
90 cm

Talje:
74 cm

Hofte:
99 cm

Hårlængde:
Medium

Udseende:
Skandinavisk / Europæisk

Generel erfaring

Model erfaring: Lidt Skuespiller erfaring: Moderat Sanger erfaring: Ingen Danser erfaring: Moderat
Optrådt på Teater

Interesseret i

Sang / dans på teater Film / TV - skuespil Film / TV - statist

Model erfaring

Alm. Model

Års erfaring:
1

Optrædener:
Jeg har stået model til tegnestillen croquis. Jeg beholdte dog tøjet på da, det var en åben begivenhed for alle der havde løst og mod på, at skitsere. Undervejs var der forskellige temaer og jeg kom ud i en masse svære og skøre positurer.

Skuespiller erfaring

Teater

Års erfaring:
3

Uddannelse/kurser:
Jeg går på komediehuset i Horsens, som er en teaterskole med professionelle undervisning. Der lærer du en masse teknikker og viden indefor skuespil. Du lære at kende din krop og bruge din krop på andre måder end du er vandt til.

Optrædener:
Jeg har medvirket i en masse teaterproduktioner. Jeg har optrådt med teaterstykker på Horsens Ny Teater op til flere gange, hvor jeg blandt andet medvirkede i en ny og spændende version af Hamlet der, blev til et kæmpe hit! Jeg har optrådt med en masse gadeteater til Horsens Middelalderfestival, hvor vi spillede i flere timer af gangen, samt en kæmpe juleparade i Horsens gågade. Jeg har også medvirket i en sjov og skør komdie kabaret hvor, vi fik brugt en masse teater teknikker. Jeg har stået model til tegnestillen croquis, der kom jeg ud i en masse svære og skøre positurer. Jeg har også medvirket i en hel del mindre teaterstykker, hvor vi afprøvede forskellige måde, at spille teater på og lærte at, kende vores egen kroppe.