Forside > Søg > Mai (ID:142695)

Profilbillede

MAI

14 år fra Roskilde


Jeg er en norsk/engelsk pige, som har boet i Danmark hele mit liv (jeg taler både norsk og engelsk). Til daglig går jeg i 8. klasse på Borup skole, hvor jeg i år har fået drama på skemaet! Jeg går til teaterundervisning ved Teaterfabrikken i Køge, hvor jeg har været med i et par forestillinger. Nu kunne jeg tænke mig, at lære mere om at være skuespiller/model, og håber på at få... Vis fuld beskrivelse


BILLEDER

Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

FYSISKE INFORMATIONER

Alder :14 år
Højde :167 cm
Vægt :55 kg
Øjenfarve :Blå
Hårfarve :Brun
Hårlængde :Kort
Udseende : Skandinavisk / Europæisk
Skostørrelse :39
Bryst :84 cm
Talje :67 cm
Hofte :90 cm

GENEREL ERFARING

Lidt erfaring som skuespiller
Lidt erfaring som sanger
Lidt erfaring som danser
Optrådt på Teater

INTERESSERET I

Modeljobs
Film / TV - skuespil
Film / TV - statist

SKUESPILLER ERFARING

Teater

Års erfaring: 2

Optrædener:
Udendørs forestilling - i sommers arrangerede Køge Ungdomsskole forestillinger, hvor jeg medvirkede i en af dem. Forestillingen hed Dukkehus, og foregik udendørs i skoven.
Horror House - for nogle måneder siden var jeg del af en skræmmende forestilling på et gammelt mejeri, som ungdomsskolens teaterhold havde arrangeret. Forestillingen hed En Nat På Mejeriet. Her bestod lærene af Rasmus Cundell, Simon Stenbæk Christensen og uddannnede lysmand Mads Eckert.
Skolekomedie - for to år siden spillede jeg en af de største roller i min skoles skolekomedie, hvilket var sjovt og spændende :)

Til dagligt går jeg til teater hos Køge Ungdomsskole, hvor vi har Simon Stenbæk Christensen og Rasmus Cundell som lærere. Desuden havde vi også nogle gæstelærere som bestod af: Peter Høgsbro, Thomas Fischer, Mads Eckert og Camilla Schnack Tellefsen.

I skolen har jeg ellers drama som valgfag i år.

SANGER ERFARING

Kor

Års erfaring: 2

Optrædener:
Kirkekor - jeg gik til kirkekor i ca. to år, hvor vi sang i kirken mange gange. Vores lærer var musiker Julie Holmegaard Schade. Jeg har ikke noget imod at synge foran andre, og nyder at bruge min stemme.
Jeg har ellers sunget til en af min skoles arrangementer - forårskoncerten

DANSER ERFARING

Hip Hop

Års erfaring: 1

Optrædener:
Jeg gik til dans i næsten et år, hvor vi endte af med at fremvise til et stort arrangement med mange andre forskellige dansehold. Jeg lærer hurtigt, og synes det er sjovt at bruge min krop.