Forside > Søg > Nicklas (ID:133815)

Profilbillede

NICKLAS

31 år fra Storkøbenhavn


Jeg en ung mand på 30 der har lavet teater og livemusik de sidste mange år af mit liv. Jeg har spillet på bl.a. Nørrebro teater, Edisonteateret og Republique i alle slags roller: Hovedrolle, birolle og statist. Jeg ved derfor lidt om det hele og kan håndtere alt fra at være i centrum og have replikker henover statistarbejde hvor jeg skal gå i et med tapetet.

Af udvalgt erfar...
Vis fuld beskrivelse


BILLEDER

Loading
Loading
Loading
Loading

FYSISKE INFORMATIONER

Alder :31 år
Højde :187 cm
Vægt :87 kg
Øjenfarve :Blå
Hårfarve :Sort
Hårlængde :Skaldet
Udseende : Skandinavisk / Europæisk
Skostørrelse :43
Bryst :103 cm
Talje :95 cm
Hofte :110 cm

GENEREL ERFARING

Moderat erfaring som skuespiller
Moderat erfaring som sanger
Optrådt på Teater
Optrådt i TV serier

INTERESSERET I

Film / TV - skuespil
Film / TV - statist

SKUESPILLER ERFARING

Teater

Års erfaring: 3

Optrædener:
Der skal mod til, Edisonteateret, september-oktober 2016 - instrueret af Peter Dupont Weiss. Virkelighedsteater med fokus på psykisk sårbarhed. Jeg medvirkede som mig selv og opførte en monolog samt rapsang.

Mærket for livet, Edisonteateret, marts 2018 - Instrueret af Babak Vakili. Virkelighedsteater med fokus på vrede og polarisering i samfundet. Igen medvirkede jeg som mig selv med dertilhørende monolog og musisk performance.

Jeanne D''Arc, Republique Teater, Marts-April 2018 - Instrueret af Staffan Valdemar Holm. Klassisk teaterforestilling hvor jeg medvirkede som en del af koret. Jeg skulle lære cirka 60 siders replikker udenad som jeg sagde synkront med resten af koret, samt synge salmer og franske jazzsange.

Hadets Sange, Den frie udstillingsbygning, september 2018 - Instrueret af Tue Biering. Performanceinstallation der omhandlede tonen på de sociale medier og det stigende had i samfundet. Jeg medvirkede i 4 forskellige roller, herunder vred demonstrant der holdt dundertale og ondskabsfuld dansktopsanger der sang om at skyde Pia Kjærsgaard.

My Lovely Demon, KBH+, oktober-november 2018 - Instrueret af Allan Klie. Absurdteater der omhandlede den indre dæmon. Jeg spillede adskillige roller, herunder en hallucinerende junkie, og optrådte med sang og rap.

Det er mit liv... Eller er det?, Edisonteateret, marts 2019, Instrueret af Wahid Sui. Virkelighedsteater med fokus på social kontrol. Jeg er på scenen som mig selv med en monolog der omhandler mobning i skolen. Jeg er stadig hyppigt på turné med denne forestilling, og har optrådt med den i København, Odense, Århus og på Al Madina teateret i Beirut (hvor den havde titlen True Danes).

Efterforskningen, dansk tv-serie instrueret af Tobias Lindholm, der omhandler mordet på Kim Wall. Her er jeg statist og spiller kameramand til de pressemøder drabschefen afholder.

SANGER ERFARING

Rap/Hip Hop

Års erfaring: 5

Uddannelse/kurser :
- Job som rap coach hos foreningen Rapolitics, hvor jeg tager rundt på skoler og underviser i tekstskrivning og rapperformance.

Optrædener:
- Optrædener på spillesteder som KB18, Råhuset, Kulturhuset KU:BE og Lille + Store Vega med selvskrevne og delvist selvproducerede rapnumre.
- Optræden i Dream City på Roskilde Festival 2017 med samme.
- Adskillige optrædener som battlerapper i den danske battleliga RåtKøbenhavn, 2019.