Forside > Søg > Marius (ID:126467)

Profilbillede

MARIUS

40 år fra København


Søger jobs som statist

Jeg er født i 1981 og opvokset i Norge, men har boet fast i Danmark siden December 2004. Jeg er gift og har fire skønne børn. Jeg taler flydende norsk (Oslo/Østfold dialekt (bokmål)), og dansk med accent. Derudover kan jeg tale engelsk og lidt svensk til hobby-brug. I min fritid ... Vis fuld beskrivelse


BILLEDER

Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

FYSISKE INFORMATIONER

Alder :40 år
Højde :185 cm
Vægt :85 kg
Øjenfarve :Blå
Hårfarve :Brun
Hårlængde :Kort
Udseende : Skandinavisk / Europæisk
Skostørrelse :45
Bryst :101 cm
Talje :88 cm
Hofte :101 cm

GENEREL ERFARING

Moderat erfaring som skuespiller
Optrådt på Film/TV
Optrådt i TV serier

INTERESSERET I

Film / TV - statist

SKUESPILLER ERFARING

Fjernsyn

Års erfaring: 1

Optrædener:
Blev kontaktet af DR i efteråret 2020 da de skulle bruge en statist til Forsvundne Arvinger. Jeg takkede ja til at spille far/morfar i en scene foregående i 50''''''''erne, og havde nogle super sjove timer med nogle rigtig søde mennesker. Jeg har lagt billede op fra optagelserne under "billeder" på min profil.

Har i August 2021 deltaget som statist i DR’s kommende serie Carmen Curlers. Spillede far til to konfirmander. Havde en lang men fantastisk dag med et stort hold statister. Fik derudover mange gode fif og ideer som en statist helt sikkert kan få brug for i fremtiden.

I September 2021 har jeg medvirket som statist som i den kommende serie “Drømmeren”. Jeg spillede gentleman i en Gentlemans club i 30’erne. Det var nogle sjove timer i selskab med en mindre hold dygtige statister, samt to fremragende skuespillere. En kæmpe oplevelse at få være med.

Kontaktperson : Anette Stemann Rasmussen (DR), Emilie Lai Kaarsberg (DR), Anita Lystbæk (Acast)

Virksomhed : Danmarks Radio, Zentropa