Forside > Søg > Harald (ID:125330)

Profilbillede

HARALD

19 år fra København


Mit navn er Harald, jeg er 18 år gammel og går 2.G på musiklinjen på Borupgaard Gymnasium. Jeg har spillet skuespil i flere år nu, og elsker at både alt det sjove og det udfordrende ved faget. Jeg har erfaring med både store produktioner og mindre, nogen gange solo-produktioner. Derudover går jeg meget op i musik og jeg både synger og spiller saxofon, trommer og guitar.

Jeg...
Vis fuld beskrivelse


BILLEDER

Loading
Loading
Loading
Loading

FYSISKE INFORMATIONER

Alder :19 år
Højde :183 cm
Vægt :61 kg
Øjenfarve :Grøn
Hårfarve :Mørk Brun
Hårlængde :Medium
Udseende : Skandinavisk / Europæisk
Skostørrelse :42

GENEREL ERFARING

Moderat erfaring som skuespiller
Lidt erfaring som sanger
Lidt erfaring som danser
Optrådt på Teater
Deltaget i Musicals
Optrådt på Messer
Sunget i gruppe

INTERESSERET I

Modeljobs
Sang / dans på teater
Film / TV - skuespil
Film / TV - statist

SKUESPILLER ERFARING

Teater

Års erfaring: 4

Uddannelse/kurser :
Mariager Efterskole - Akademiet Skuespil Sporet
I 10 klasse på mariager efterskole havde jeg hverken dansk, matematik eller nogen ander normale 10. klasses fag. Derimod havde jeg et skoleår der bestod af hovedsageligt Teaterundervisning, Deriblandt undervisning i musical, sang, kortfilmsproduktion og meget mere.


Optrædener:
Gymnasie Musical 2019
I 1.G på Borupgaard fik jeg en af hovedrollerne i musicalen "Hair". Vi var meget få der havde erfaring med skuespil og det blev derfor en meget rodet forestilling. Men på trods af det har jeg fået meget ros for mit skuespil og sang. Rollen var en leder

Efterskole Musical 2018
I 10 klasse producerede vi som efterskole en meget succesfuld musical skrevet ud fra Francine Rivers Roman "Den rene skære sandhed". Vi turnerede med den i hele danmark og fik masser af god respons på alle vores forestillinger.
Jeg havde rollen som Dragqueen Luder. Det var en yderst spændende rolle, der både var meget sjov at spille men stadigvæk udfordrende på mange punkter.