Forside > Søg > Simon (ID:120413)

Profilbillede

SIMON

19 år fra København


Mit forhold til skuespil

At spille skuespil er min store drøm. Det er noget jeg vil leve af, og derfor er meget af min tid fokuseret på, at få denne drøm til at gå i opfyldelse. Jeg arbejder selv meget og øver skuespil ved at lave monologer fra nettet samt ved at studere menneskers adfærd og inspirerende... Vis fuld beskrivelse


BILLEDER

Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

FYSISKE INFORMATIONER

Alder :19 år
Højde :183 cm
Vægt :75 kg
Øjenfarve :Sort
Hårfarve :Mørk Brun
Hårlængde :Medium
Udseende : Latino
Skostørrelse :44

GENEREL ERFARING

Moderat erfaring som skuespiller
Lidt erfaring som sanger
Lidt erfaring som danser
Optrådt på Teater
Deltaget i Musicals

INTERESSERET I

Sang / dans på teater
Film / TV - skuespil

SKUESPILLER ERFARING

Teater

Års erfaring: 3

Uddannelse/kurser :
1 års dramaundervisning på Birkerød Gymnasium, hvor vi blev undervist i bl.a. Stanislavskis metoder og teori. På nuværende tidspunkt bliver jeg undervist inde ved København, på teaterhuset. Her bliver jeg undervist af to lærere, der selv har studeret i New York, på the Actors Studio under Lee Strasbergs metoder.Optrædener:
Jeg har de sidste tre år, et år som hovedrolle, deltaget i et lokalt teater ved navn Limenas. Limenas har efterhånden eksisteret i omkring 25 år, og specialiserer sig indenfor teatermusicals, hvilket bliver det endelige produkt efter omtrent 3-4 månederes forberedelse. Vi fremfører optrædener henover to uger med omkring 8-10 shows.SANGER ERFARING

Acappella

Års erfaring: 3

Optrædener:
Som sagt deltager jeg i teateret Limenas, som er en teatermusical. Derfor er der massere af sange, som bliver øvet. Da jeg optrådte det ene år som hovedrolle, skulle jeg bla selv både synge acapella, samt fremføre en sang, hvor jeg spillede akustisk guitar og sang til.

DANSER ERFARING

Showdance

Års erfaring: 3

Optrædener:
I en teatermusical bliver der selvfølgeligt også lavet koreografi til musikken, så på den måde har jeg også fået øvet dans, samt blevet undervist i det.