Forside > Søg > Jonas (ID:112892)

Profilbillede

JONAS

26 år fra København


Min historie i korte træk :-)

Jeg er en glad, positiv og udadvendt ung mand. Hele mit liv har jeg beskæftiget mig med forskellige ting, hvor det at kunne performe og være i rampelyset har været essentielt. Jeg startede ud med at spille teater da jeg gik i 2 klasse, hvilket gav mig enorm meget blod på tanden i... Vis fuld beskrivelse


BILLEDER

Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

FYSISKE INFORMATIONER

Alder :26 år
Højde :177 cm
Vægt :85 kg
Øjenfarve :Grøn
Hårfarve :Mørk blond
Hårlængde :Kort
Udseende : Skandinavisk / Europæisk
Skostørrelse :43

GENEREL ERFARING

Meget erfaring som model
Meget erfaring som skuespiller
Lidt erfaring som sanger
Meget erfaring som danser
Optrådt på Teater
Optrådt på Film/TV
Deltaget i Musicals
Optrådt i TV reklamer
Deltaget i Musikvideoer
Deltaget i Danseshows
Optrådt på Messer

INTERESSERET I

Modeljobs
Bade / under-tøjs model
Film / TV - skuespil
Film / TV - statist

MODEL ERFARING

Undertøj

Års erfaring: 5

Uddannelse/kurser :
Jeg har i forbindelse med det professionelle parkourhold Team Jiyo, som jeg har været performer på i 8 år, fået erfaring indenfor shoots til sportskataloger og reklamer, hvor der har været brug for nogle spektakulære ting, som skulle fanges på billederne. Derudover har jeg lidt erfaring med at posere i undertøj, samt springe rundt i det.

Optrædener:
Mit hold har deres egen tøjkollektion, hvor vi har skulle posere i sportstøjet, samt hoppe rundt i det. Derudover har jeg været med til at lave en masse shoots, som godt nok har været på amatørplan, men jeg gjorde det for at få så meget erfaring som muligt.

Virksomhed : Team JiYo -http://www.teamjiyo.com/om-os/teamet/

SKUESPILLER ERFARING

Fjernsyn

Års erfaring: 3

Uddannelse/kurser :
Jeg har spillet teater en rigtig stor del af mit liv. Da jeg for 10 års tid siden begyndte at lave parkour, så var det pludselig det der var mest fokus på, men det hr givet mig en masse performance, mimik og kropssprogserfaring. Jeg har medvirket i flere forskellige tv-programmer, hvor både parkour og udstråling har været yderst vigtigt.

Optrædener:
Jeg har været så heldig, at være blevet headhuntet til en rolle i en ny norsk komedieserie, som udkommer foråret 2018. Mine kompetencer indenfor skuespil og stunts bliver brugt flittigt i serien, og det er fantastisk at have fået sådan en chance, da jeg gerne vil bruge mit skuespil meget mere end hvad jeg har gjort hidtil. Seriens forfatter og hovedperson er den kendte norske komiker Espen Eckbo. Udover ham er der mange andre kendte, norske skuespillerider på rollelisten, deriblandt Inga Ibsdotter Lilleaas som jeg skal spille overfor, som blandt andet har medvirket i "Sjit Happens". Denne mulighed har endnu engang bevist overfor mig, at det er det her jeg skal! Optagelserne til serien er slut, så jeg er frisk og klar på endnu et nyt projekt.

Virksomhed : Seefood.no, NRK

Teater

Års erfaring: 8

Uddannelse/kurser :
Jeg har spillet teater lige siden jeg gik i anden klasse. Jeg har været med i alverdens amatørstykker, og det har kommet mig til gode senere hen, da skuespil, kropssprog og ansigtmimik er nogle vigtige aspekter når man skal performe dans og/eller parkour.

Optrædener:
Da det hele startede var det forestillinger som:
Snehvide
Klodshans
H.C. Andersens samlede værker
Folk og røvere i Kardemomme by
Derefter blev jeg vært for nytårskoncerter 4 år i træk, og derfra begyndte jeg at få mere smag for parkour og akrobatik, hvilket i femtiden har vist sig at være min store passion. Her er der et eksempel på en video, hvor både akrobatiske evner og mimik har været vigtigt: https://www.youtube.com/watch?v=Ostcv7g81cU

DANSER ERFARING

Hip Hop

Års erfaring: 9

Uddannelse/kurser :
Inden jeg startede med parkour dyrkede jeg også dans ved siden af mit teater. Det var en blanding af hip hop og breakdance, hvilket har været god træning til udtryk, mimin og kropssprog.

VIDEOER