Forside > Castings & auditions

SKUESPILLERE I ALDEREN 17-21 ÅR SØGES TIL KORTFILM, KBH

Mænd og kvinder 17 - 21 år, København

UDLØBET

Filmen handler om kærlighed og jalousi blandt nogle unge mennesker. Det er et trekantsdrama der involverer en mand, hans kæreste og en af hans rigtig gode venner. Filmen handler også om hvad man er villig til at tilgive, og hvor langt ud man er villig til at trække situaationen.

Jakob - hovedperson:
Han er omkring 18 år og går i gymnasiet. Han har længe gået og været forelsket i sin bedste vens kæreste, men har intet gjort ved det og slugt sine følelser.
Han ender i seng med hende og tolker det som om at de er sammen, men for hende var det bare et one night stand. Han prøver at presse Hende til at gå i seng med ham, og bagtaler sin bedtse ven for at hun skal komme til ham. Det lykkedes til sidst, men han bliver ikke forløst af sine stærke følelser, men sluger dem endnu engang.

Isabella:
Hun er også omkring 18 år, og har en kæreste, Christoffer, som hun er glad for. Hun er udmærlet klar over at han ikke er den optimale kæreste, og at han flirter meget med andre tilfældige piger. For at få trøst går hun i seng med Christoffers bedste ven, Jakob, hvilket hun hurtigt fortryder da Jakob afpresser hende til mere samvær, og taler dårligt om hendes kæreste. for at komme ud af den anspændte situation går hun i seng med ham og finder tilbage til Christoffer, udmærket klar over Jakobs følelser.

Christoffer:
Han er lidt af en player, og den smarte type. Han kan godt lide Isabella, men forstår ikke at værdsætte hende. Han finder ud af at hans bedste ven er forelsket i hende, men skubber det i baggrunder og er intetvidende indtil slutningen hvor Isabella fortæller ham alt. Han skal nu vælge om han vil tilgive Jakob.

Info:
Der er casting d. 26 og 27 november i filmbyen, Avedøre.

Optagedagene er fra den 3. til og med 6 januar 2008.

Vi forventer engagerede skuespillere der formår at arbejde seriøst og samtidig skabe en god stemning omkring sig.

Isabella og Jakob karakterene skal være villige til at kysse.

Casting udløbet

Ansøg