FOR ALLE: Spies søger showartister til Sunwing Resort!

Mænd og kvinder 20 - 35 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vil du udvikle dit showtalent og bo en periode i udlandet? Så er chancen der nu. Vi søger smilende og positive artister til vores Sunwing Resorts – både mænd og kvinder i alderen 20-35 år.

På Sunwing Resort arbejder du sammen med nogle af branchens bedste producenter i en givende og udviklende atmosfære. Vi tilbyder arbejde fra februar til og med oktober med mulighed for forlængelse i vinterhalvåret. Arbejdet består af fem showaftener om ugen med forskellige familieshows samt en børneforestilling hver showaften.

Du er uddannet/erfaren sanger, har gode danseevner, og du brænder for underholdning og mennesker.

Send din personlige ansøgning samt CV med foto til work@sunwing.se.

Du får svar fra os snarest muligt med eventuel indkaldelse til audition. Planlagt dato for audition er den 31. oktober 2007. Nærmere information om ansættelse og produktioner får du ved en eventuel samtale.

Kig ind på vores hjemmeside www.spies.dk/sunwing og læs mere om vores shows. Vil du læse interviews med artister og producenter, som har kickstartet deres karriere hos os, så kig hos vores svenske afdeling på www.ving.se/sunwing.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Hotelkæden Sunwing Resort indgår i Thomas Cook Northern Europe A/S (MyTravel). Gruppen består af rejsearrangørerne Spies, Tjæreborg, Ving, Saga og Globetrotter samt flyselskabet MyTravel Airways. Tilsammen er vi Nordens største rejseselskab.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID