Skuespillere søges til afgangsprojekt, ÅRHUS

Mænd og kvinder 18 - 60 år, Århus

UDLØBET

”Slap dog af” er en kortfilm om stress og de sande værdier i livet. Hovedpersonen Erik Mathiesen lader sit liv styre af stress og ødelægger både sit eget og andres liv på det. Det er først, da hans underbevidsthed fremtræder fysisk for ham og viser ham konsekvenserne, at han begynder at gøre noget ved det.

Vi søger skuespillere til følgende fire roller, som alle er vigtige roller med dialog:

ERIK MATHIESEN
Erik Mathiesen er ca. 30-35 år. Han er meget ambitiøs omkring sin karriere og er superstresset. Han har et meget anstrengt forhold til sin kæreste Maria, selvom han elsker hende. Senere i historien viser han sig også at være et kærligt menneske.

MARIA
Maria er ca. 25-30 år. Hun er et kærligt menneske, men er kørt sur i sin kæreste Eriks stressede og ubehøvlede adfærd. Hun forsøger at få deres forhold til at fungere igen, men bliver hurtigt irriteret og må opgive.

METTE
Mette er ca. 20-25 år og arbejder som Eriks sekretær. Hun er et godt menneske, som gør sit arbejde godt. Hun bliver let såret, når Erik taler grimt til hende.

ROSENDAHL
Rosendahl er ca. 40-55 år og er direktør for Eriks firma. Han er en energisk forretningstype, som altid har kæmpet for at nå til tops. Han har også altid behandlet sit personale godt, og er en vellidt arbejdsgiver.

Castingen afholdes tirsdag d. 29. maj og onsdag d. 30. maj i tidsrummet 10-18 i Århus.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID