Solister, korsangere og entertainere søges til Mastodonterne, SJÆLLAND

Mænd og kvinder 0 - 100 år,

UDLØBET

Mastodonterne, der nu gennem de sidste 17 år har brilleret med kæmpe musicalopsætninger som f.eks. "Which Witch", "Cyrano", "Klokkeren fra Notre Dame", "Ronja Røverdatter", "Pippi" og sidst "Skatteøen", har besluttet at udvide sit virkeområde. Mastodonterne er Danmarks største - ikke professionelle - teater, og har gennem tiden været springbræt og inspiration for skuespillere og korsangere gennem mange år.

Derfor oprettes nu et større showkor, der skal udmærke sig som en del af Mastodonterne med op til flere større shows og koncerter hvert år - arrangeret og produceret af Mastodonterne. Ligeledes skal koret kunne optræde ved bestilte arrangementer med forskellig størrelse besætning.

Der søges således til koret:
Solister, korsangere og entertainere, som alle har følgende træk til fælles: Ambitiøs, sangglæde, scenevant, god stemme, musikalsk alsidighed, stor udstråling, arbejdsom og ikke mindst en social personlighed.

Alle i koret forventes at være rutinerede korsangere ligesom et vis nodekendskab kun tæller som et plus. Alt efter talent og udstråling vil man blive taget i betragtning som solist hen ad vejen. Dog vil alle stå på lige fod som en del af koret.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret