FOR ALLE: Skuespillere søges til eksamensfilm, ÅRHUS

Mænd og kvinder 18 - 35 år, Århus

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi er en gruppe piger fra 1.g (AiH), som skal til at lave vores eksamensfilm ( en kortfilm på ca. 7-10 minutter) i medie.

Vi søger derfor 2 venlige skuespillere; en kvinde (20-35 år), en mand (20-35 år, som skal spille sammen med et barn (enten dreng eller pige??)

Filmen handler (kort fortalt) om et barn, hvis forældre tit skændes; hovedsagligt om barnet.

Barnet tænker tilbage på nogle episoder, hvor forældrene skændes. En vase med blomster er igennem hele filmen med til at vise, hvordan kærligheden mellem forældrene er. En dag efter barnet er blevet hentet fra skole, ser barnet vasen ligge ødelagt i en fejebakke, som tidligere er blevet smadret under et skænderi. Her tænker barnet tilbage på dengang, hvor blomsterne stadig var friske og vasen hel - dengang forældrene ikke skændes. Barnet limer så vasen sammen, sætter nogle blomster i, og sætter det ind på spisebordet. Forældrene ser så begge på vasen, og dernæst på hinanden, hvorefter de smiler.

Skuespillet er uden løn, men der vil være vin, chokolade og blomster som tak.

Vi skal filme i en hel weekend (d.7. og 8. april eller d. 14. og 15. april 2007 - hvad der passer bedst??) i Hammel (ligger ca. 25 km fra Århus).

Hvis der skulle være nogle interesserede, så henvend dig til: Lotte@Stagsted.dk

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID