Personer søges til model-kartotek for BG BANK

Mænd og kvinder 25 - 55 år, Hele landet

UDLØBET

Vi opretter pt. et modelkartotek for BG bank, som gerne vil profilere sig med nogle nye ansigter, som ikke tidligere er brugt i reklamer for pengeinstitutter.

Vi søger personer/par mellem 25-55 år, både mænd og kvinder som kan gå for at arbejde i finanssektoren. Erfaring som model er ikke nødvendigt.

Optagelserne foregår oftest i Københavnsområdet på hverdage i almindelig arbejdstid, men af og til fotograferer vi også i weekenden. Varigheden er typisk 2-3 timer, men kan også være halve eller hele dage. Billederne illustrerer hverdagssituationer eller erhvervssituationer som fx samtale, møde og rådgivning. Typisk vil billederne være til brochurer for banken men eksponeringen kan også brede sig over internetannoncer, annoncer i dagblade, plakater i forretningsvinduer m.m. i både ind- og udland.

LØN
Optagelserne er lønnet og vil svinge i honorar afhængigt af hvor lang tid du skal afsætte til jobbet samt jobbets karakter. Et typisk honorar for optagelser på ml. 2 og 4 timers varighed ligger ml 3.000 og 4.000 kr. Honorar aftales på forhånd og vil blive udbetalt til dig den 1. i den efter følgende måned.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID