ÅBEN: Vennekreds søges til en helt ny dokumentarserie på TV2, KBH

Mænd og kvinder 18 - 35 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vennerne er i 20´erne. Og de er ”FRIENDS” for real!

De har et tæt sammenhold og deler både godt og ondt med hinanden. De kender hinanden fra gymnasietiden, fra fodboldklubbens miniputhold eller fra opvæksten på den samme vej et sted i provinsen. En stor del af gruppen bor og lever i dag i København og byen er omdrejningspunktet for deres liv. Hvad New York er for ”Sex and the city” er København for ”Venner”.

Vennerne laver alt muligt forsk. Én går på Universitet, én er i gang med en kunstnerkarriere, én er stadigt søgende på, hvad han/hun gerne vil, én har etableret sig med kæreste og egen lejlighed, én bruger alle sine penge på at rejse jorden rundt, mens én anden bor på kollegium og lever det vilde singleliv

Vennerne ses jævnligt, til en fast spilaften, en ugentlig maddag, til fodbold i Fælledparken eller til deres årlige tur i telt på Roskildefestivalen. Gruppen af venner kan være stor som lille, nye kan komme til, andre kan ryge ud, i periferien. Det væsentligste er, at en fast gruppe holder sammen, at de ses og betyder noget i hinandens liv.

Vi følger vennerne i livet, som det nu udfolder sig: det første rigtige job, overvejelserne om ”hvad jeg skal være, når jeg bliver stor?”, ”hvordan kommer jeg i gang med at træne?”, ”skal jeg købe den der dyre lejlighed på Bryggen?”og ”hvad skete der på den sidste vildt fede bytur?”. Vi oplever små som store hændelser, og følger vennerne i vigtige som mindre vigtige beslutninger.

Hvis du kender nogen, der er ”FRIENDS” for real!, eller tænker ”Det er jo lige mig og mine venner”, så skriv til venner@easyfilm.dk. Du kan også skrive, hvis du bare gerne vil høre lidt mere.

Venlig hilsen
Tina Bremer
Easyfilm, Sølvgade 34, 1307 Kbh K,
Tlf: 33447400

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID