ÅBEN: Forsidejagten 2007 - Kom på forsiden af mandemagasinet M

Kvinder 18 - 40 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Er du Danmarks lækreste pige? Vil du på forsiden af M!? Så deltag i den største Forsidejagt nogensinde, få dit ønske opfyldt og vind fantastiske præmier!

Forsidejagten 2007 bliver den vildeste nogensinde. Vi har gjort alt for at gøre oplevelsen endnu federe for de piger, som deltager - og forhåbentlig bliver du én af dem.

SÅDAN GØR VI:
Vi vælger de 100 lækreste piger blandt alle dem, som sender billeder ind.
Vi deler pigerne ind i fem regioner, alt efter hvor i landet de kommer fra: Fyn, Jylland (nord), Jylland (Syd), Sjælland og øer samt København.
Når Forsidejagtbogen med de 100 piger udkommer den 22. marts, vil pigerne fra hver region blive sendt på en mini-turné for at møde M!s læsere. Er du blandt de heldige, vil Forsidejagt-bussen på én aften bringe dig til to diskoteker i din region - sammen med Bombay Rockers, som fyrer op under festen med en fed koncert.

M!s læsere kårer fem regionsvindere, som hver får en kontantpræmie på 5.000 kroner og går videre til finalen.

Hver regionsvinder får også taget en M!-forside: Når M! 115 udkommer den 24. maj, vil det være med fem forskellige forsider - én med hver regionsvinder.

M!s læsere stemmer nu igen: Denne gang for at finde den endelige vinder, Danmarks Lækreste 2007, som får endnu sin helt egen, landsdækkende M!-forside, en luksusrejse til Caribien og ekstra 5.000 kroner i kontanter. Skal det være dig?

Så skynd dig! Send dine billeder ind!

1 bus, 1 band, 100 piger
Er du blandt de 100, der kommer med i Forsidejagt-bogen, venter den vildeste oplevelse: En aften i perioden 23/3-13/4 vil M!s Forsidejagt-bus køre dig og 19 andre piger fra din region rundt til to diskoteker, hvor du kommer til at møde en masse M!-læsere, som er klar til at stemme på dig. Med i bussen er Bombay Rockers, som sætter festen i gang på diskotekerne, og makeup-artister, som er klar til at gi' dit look det sidste pift.


KALENDER
Som deltager i Forsidejagten er der en masse datoer, du skal have styr på. Frem med kalenderen!

1. februar: Deadline for at indsende billeder.
22. marts: Forsidejagt-bogen med Danmarks 100 lækreste piger udkommer.
23. marts - 13. april: Forsidejagt-bussen kører rundt i Danmark.
14. april: Afstemningen slutter.
18. - 19. april: Photoshoot med de fem regionale vindere. Husk at rydde plads i kalenderen, så du kan være med, hvis du er en af de heldige (og lækre) vindere.
24. maj: M! 115 udkommer med fem forskellige forsider, én med hver regional vinder.
15. juni: Finalefest, hvor den endelige vinder kåres.
26. juli: M! 117 udkommer med Danmarks Lækreste på forsiden - og med en lækker, udvidet billedserie med vinderen, taget af én af landets bedste fotografer.


SÅDAN GØR DU:
1) Hop i en bikini eller et sæt frækt undertøj.
2) Få en ven, veninde eller kæreste til at tage et eller flere lækre billeder af dig. Billederne skal være i så høj opløsning som muligt. Brug digitalkamera, ikke mobil. Er dit billede taget af en fotograf, skal du få tilladelse fra vedkommende til, at vi kan bruge det gratis i M!, på nettet og på mobilen i forbindelse med Forsidejagten. Skriv fotografens navn i mailen, så trykker vi det ved siden af billedet i Forsidejagt-bogen.
3) Send billedet - eller billederne - til M!, Finsensvej 6D, 2000 Frederiksberg. Mærk kuverten 'Forsidejagten 2007'. Husk at skrive navn, alder, beskæftigelse og telefonnummer. Du kan også maile billederne til m@benjamin.dk. Skriv "Forsidejagten 2007" i emnefeltet.

Husk: Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage.

DE LÆKRESTE PRÆMIER TIL DE LÆKRESTE PIGER!

Det kan du vinde:
Vind LUKSUSREJSE, M!-forsider og op til 10.000 kr. kontant

Regionsvinderne:
De fem regionale vindere får hver:
- 5.000 kroner kontant.
- En M!-forside. Vinderne vil nemlig den 18.-19. april blive samlet til et photoshoot. Her vil en af landets bedste fotografer tage et forsidebillede af hver pige - og M! 115 vil således udkomme med fem forskellige forsider. Herefter stemmer M!s læsere om, hvem der skal være den endelige vinder.

Landsvinderen
Danmarks Lækreste nøjes ikke med sin regions-præmie. Hun får også:
- En luksusrejse for to til den caribiske solskinsø Isla Margarita fra Falk Lauritsen Rejser til en værdi af 20.000 kroner.
- Ekstra 5.000 kroner (altså 10.000 kroner kontant i alt).
- Og så kommer hun på forsiden af M! 117 - og får taget en udvidet og eksklusiv billedserie.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID