Forside > Castings & auditions

PUBLIKUM SØGES TIL SEMIFINALEN I VOICE JUNIOR, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 10 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Voice Junior kvart- og semifinale med Oh Land, Wafande og Joey Moe

Kom med til optagelserne på Voice Junior finaleopløbet, hvor du kan opleve den fantastiske stemning, de tre coaches og de flotteste juniorstemmer 2014!

TV2 er nu på banen med en ny sæson af succes-programmet Voice Junior, hvor sangere under 15 år dyster om at vinde den store sang-konkurrence under kyndig ledelse af programmets professionelle coaches Wafande, Oh Land og Joey Moe.

Nu optages kvart- og semifinalerne, hvor sæsonens stærkeste stemmer giver det bedste, de har i sig, til tonerne af programmets fantastiske orkester. Hvem går mon videre i kampen om den store sejr?

Vi optager på Østerbro i København. Du kan sidde med i publikum gratis, og du kan tage børnene med, hvis de er mindst 10 år gamle. Vi byder på øl, vand og saftevand at nyde i forbindelse med optagelserne.

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til [email protected]  

Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, alder på hver enkelt gæst, hvilken optagelse, I ønsker at overvære, og dit telefonnummer - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info.

Du kan vælge mellem:

- Tirsdag d. 7. oktober, mødetid kl. 15:45, sluttid kl. 18:30
- Tirsdag d. 14. oktober, mødetid kl. 15:30, sluttid kl. 18:45

Vi mailer tilbage med praktisk info - og det kan tage nogle dage, før du hører fra os. Husk, at du først er sikret plads, når du modtager en bekræftelse. Vi besvarer alle mails så hurtigt, vi kan.

Casting udløbet