Forside > Castings & auditions

KVINDELIG SKUESPILLER SØGES TIL GYSERKORTFILM, KØBENHAVN

Kvinder 20 - 35 år, København

UDLØBET

Til en dansksproget gyserkortfilm søges en kvindelig hovedrolle, i alderen ca. 20-35 år. Der søges ikke efter en specifik type, men det er af alleryderste vigtighed at du har et glimt i øjet, er køn og charmerende. Rollen er meget krævende og kræver nogle store karakterskift og derfor er det et must at du har erfaring som skuespiller, erfaring som statist er desværre ikke nok. Der indgår en kyssescene med den mandlige hovedrolle, så dette skal du naturligvis også være fuldkommen afklaret med.

Filmen vil efter færdiggørelse vil vises på film festivals verden over og højst sandsynligvis også indgå i en anthology (samling af kortfilm) der ligeledes vil udgives verden over. Dette kunne blive en rigtig god mulighed for god eksponering.

Hele holdet bag har flere både kortfilm og spillefilm i alle genrer bag sig, men da dette projekt er crowdfunded er budgettet meget begrænset og derfor arbejder alle - hold såvel som skuespillere - ulønnet. Det skal du naturligvis også være på det rene med. Der er ligeledes ingen godtgørelse af transport.

Alle optagelser vil foregå i eller omkring København. Optagelserne er sat for den kvindelige hovedrolle til 3, muligvis 4, dage der sandsynligvis hovedsageligt placeret om aftenen eller weekenden. Det vil planlægges nærmere efter alles behov og foregå i uge 43 (mellem 20-26 oktober).

Casting udløbet

Ansøg