FOR ALLE: Publikum søges til Voice Junior, København

Mænd og kvinder 10 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Så er der optagelser på den næste sæson af TV2s store junior-sangkonkurrence. Du kan opleve stemningen, programmets tre coaches, det fantastiske liveband og Danmarks bedste junior-sangere - før alle andre!

TV2 er nu på banen med en ny sæson af succes-programmet Voice Junior. Det er igen de unge stemmer, det gælder, når sangere under 15 år dyster om at vinde den store konkurrence.

I august optages de mest spændende programmer i hele programrækken, nemlig de såkaldte 'blinds,' hvor programmets professionelle coaches skal udvælge deltagerne med de allerflotteste stemmer - uden at kunne se, hvem der synger.

Mikkel Kryger fra bl.a. Go' Morgen Danmark er vært, og programmets live-orkester står for musikken i studiet. Navnene på sæsonens coaches er endnu ikke offentliggjort. I sidste sæson var det Oh Land, Wafande, og Joey Moe - men er det mon igen dem, der skal vælge de bedste junior-sangere, eller nogen helt andre? Du kan være blandt de første, der ser dem i aktion.

Vi optager på Østerbro i København. Du kan sidde med i publikum gratis, og du kan tage børnene med (fra 10 år). Vi byder på kildevand og fadøl. Det hele tager mellem tre og fire timer fra mødetidspunktet.

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til anita@tvpublikum.dk.

Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, alder på hver enkelt gæst, hvilken optagelse, I ønsker at overvære, og dit telefonnummer - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info.

Du kan vælge mellem:

- Mandag d. 25. august, mødetid kl. 12:00
- Mandag d. 25. august, mødetid kl. 15:30
- Onsdag d. 27. august, mødetid kl. 12:00
- Onsdag d. 27. august, mødetid kl. 15:30

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID