Skuespillere søges til eksamensproduktion, Odense

Mænd 20 - 70 år, Fyn

UDLØBET

Til eksamensproduktion på Syddansk Universitet søges skuespillere til følgende roller:

En mand i 20'erne, der skal spille en telefonsælger, som bærer rundt på en stor hemmelighed. Denne hemmelighed er, at han er i tvivl om sin seksualitet. Til sidst i filmen finder man ud af, hvordan han leger med tanken om at blive transvestit - men dette giver sig kun til udtryk via en replik, så der er ikke tale om, at man skal klæde sig i dametøj eller noget.

Personen skal helst kunne udtrykke sig stærkt emotionelt, idet hovedrollen ikke har så mange replikker.

Derudover søges en mand mellem 50 og 70, som skal spille en person, som telefonsælgeren ringer til. Men denne herre er ikke som de andre - han ændrer nemlig telefonsælgerens syn på livet og tilværelsen. Her ville det være en fordel, hvis vedkommende har en karakteristisk og dyb stemme samt har skuespilerfaring, idet birollen har de bærende replikker.

Optagelserne kommer til at foregå i Odense, og der er ikke mulighed for at give løn, men der sørges for forplejning og godt selskab. Derudover kan skuespillerne få filmen efterfølgende, hvis de ønsker at bruge den i din showreel.

Optagelserne foregår 3 dage i uge 20 (12., 13. og 15. maj), men begge skuespillere skal ikke bruges samtidig - de eksakte datoer for hver skuespiller vil tilgå senere.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID