FOR ALLE: Publikum søges til Voice Junior, København

Mænd og kvinder 10 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Kom med til optagelserne på Voice Junior til det store finale-opløb, hvor du kan opleve den fantastiske stemning, de tre coaches og de flotteste juniorstemmer 2014!

TV2 er nu på banen med en ny sæson af succes-programmet Voice. Denne gang er det de unge stemmer, det gælder, når sangere under 15 år dyster i programmet Voice Junior, som har gået sin sejrsgangover hele verden, og nu er kommet til Danmark.

Nu optages det dramatiske finale-opløb, hvor de bedste sangere kæmper om at nå frem til den store finale, assisteret af de tre professionelle coaches.Her er der mulighed for at opleve de stærkeste stemmer, når de giver det bedste, de har i sig, til tonerne af programmets fantastiske orkester.

Mikkel Kryger fra bl.a. Go' Morgen Danmark er vært, og programmets professionelle coaches er Oh Land, Wafande og Joey Moe - de skal lede sangerne i kampen om den store sejr, og du kan se dem i aktion, live og helt tæt på

Der optages på Østerbro i København. Du kan sidde med i publikum gratis, og du kan tage børnene med, hvis de er mindst 10 år gamle. Vi byder på øl, kildevand og saftevand at nyde i forbindelse med optagelserne.

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til anita@tvpublikum.dk. 

Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, alder på hver enkelt gæst, hvilken optagelse, I ønsker at overvære, og dit telefonnummer - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info.

Du kan vælge mellem:

- Mandag d. 7. april, mødetid kl. 15:30, sluttid kl. 18:30
- Tirsdag d. 8. april, mødetid kl. 14:30, sluttid kl. 17:00

Der mailes tilbage med praktisk info. Husk, at du først er sikret plads, når du modtager en bekræftelse.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID