TILBUD: Foredrag ved Thomas Raft, København

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Motivation og Personligt PR for skuespillere

Ophelia Teater Gasværksvej 4e 1656 København V torsdag den 15.5.14 kl. 19.00

Foredrag for skuespillere der har brug for værktøj til at finde motivationen til at kæmpe når det hele bare er noget skidt. Et foredrag der give gode råd om hvor man finder de mest basale ting man som skuespillere skal bruge. Foredraget henvender sig både til erfarende spiller, Upcomming skuespillere, og skuespillerelever.

Har du gjort dig de overvejelser om hvad det er du går ind til? Er du klar til de nederlag der muligvis kommer? Kan du rejser dig efter disse, og hvordan kommer du videre.

(Hvor der er vilje er der vej)

Med mine 23 år i branchen som skuespiller her i Danmark og udlandet, og med mange stunder uden at have noget at lave, ved jeg hvor svært det er at sidde fast. Har af den grund været tvunget til og finde nogle måder at komme videre på.

Modløshed, frustration, manglende selvværd, mod, drive er emner som jeg vil komme ind på med dette foredrag. Det kan der dog rokkes ved. Vi kan faktisk meget selv. De drømme vi alle har, og som for rigtigt mange kan ligge langt ude, faktisk godt kan gøres til virkelighed.

Vi har sikkert alle tit oplevet at det hele bare kunne være lige meget, for netop de drømme vi gik og havde, virker pludselig langt væk, der bliver længere og længere mellem telefonopkaldene fra interesseret, ingen gider og svare tilbage på mails. Der er sikkert også nogle der har prøvet den fornemmelse at nu er den der sgu, og et lyspunkt dukker op, men forsvinder lige så hurtig igen, det er så her jeg håber jeg kan give et ”lille” boost.

Vedholdenhed, tro, energi, er nogle af grundstenen. Det er da ikke så svært eller hvad?

Emner der bliver berørt Ansvar, Motivation, Modløshed, Netwokring Agenter, Casting Director, CV billeder, Finder,(hvad er det)

Find papir og kuglepennen frem, og kom på Ophelia Teater Gasværksvej 4e 1656 København V torsdag den 15.5.14 kl. 19.00. Der er plads til 90 mennesker, så først til mølleprincippet. Husk at skriv jeres mail adresse og jeg vil med det samme, sætte jer på listen, så I er sikret en plads.

Der vil være løbende opdateringer på Facebook siden indtil foredraget løber af staben.

Glæder mig til at se jer.

De bedste hilsner

Thomas Raft

- Rejseholdet afsnit 6
- Taxa afsnit 38
- https://pro-labs.imdb.com/name/nm0706371/
- +45 2991 8760

Pris 80 kr. Tilmelding som ikke er bindende, på mail post@jefatovfilms.com eller på Facebook https://www.facebook.com/groups/363313194856/?fref=ts

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID