FOR ALLE: Publikum søges til Voice Junior, København

Mænd og kvinder 10 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

TV2 er nu på banen med en ny sæson af succes-programmet Voice. Denne gang er det de unge stemmer, det gælder, når sangere under 15 år dyster i programmet Voice Junior, som har gået sin sejrsgangover hele verden, og nu er kommet til Danmark.

Lige nu optages de såkaldte Voice Junior 'Battles.' I disse dramatiske programmer sætter programmets tre professionelle coaches deres egne sangere op mod hinanden, så de kæmper mod hinanden i én sang, som de skal synge sammen.

Her er der mulighed for at opleve de stærkeste stemmer, når de giver det bedste, de har i sig, til tonerne af programmets fantastiske orkester. Og efter hver 'battle' er det op til holdets coach at vælge, hvem der går videre i kampen om den store præmie.

Mikkel Kryger fra bl.a. Go' Morgen Danmark er vært, og programmets professionelle coaches er Oh Land, Wafande og Joey Moe - de skal lede sangerne i kampen om pladekontrakten, og du kan være blandt de første, der ser dem i aktion.

Der optages på Østerbro i København. Du kan sidde med i publikum gratis, og du kan tage børnene med, hvis de er mindst 10 år gamle. Vi byder på øl, vand og saftevand at nyde i forbindelse med optagelserne.

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til anita@tvpublikum.dk. 

Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, alder på hver enkelt gæst, hvilken optagelse, I ønsker at overvære, og dit telefonnummer - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info.

Du kan vælge mellem:

- Tirsdag d. 25. marts, mødetid kl. 15:00, sluttid kl. 18:15
- Onsdag d. 26. marts, mødetid kl. 14:30, sluttid kl. 17:30

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID