FOR ALLE: Audition for børnesangere, København

Piger 10 - 13 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

”De Sure Voksne - De Forkælede Børn” afholder audition.

Der søges 3 til 4 piger i alderen 10 til 13 år.

De Sure Voksne - De Forkælede børn er et nyt tiltag på en aktivitet i Frederiksberg Teater, og afholder audition tirsdag den 11. februar mellem kl.17.00 - 20.00 i teaterlokalerne på Finsensvej 139 - 2000 Frederiksberg:  

Lidt om Musik/sanggruppen "De Sure Voksne - De Forkælede Børn":

Musik og sanggruppen "De Sure Voksne - De forkælede Børn" består af fem dygtige musikere, på henholdsvis trommer, klaver/keyboard, bassist, og to guitarrister og når børnedelen er på plads består "De forkælede Børn" af mellem 5 til 6 børn, som frontfigurer (Sangere), 

Konceptet består af mindre show (ca.45 min.) hvor repertoiret er børne- rock/pop bl.a. med nogle kendte børnesange, som der rytmisk laves lidt om på, samt eget materiale, undervejs bygges nye show op, skiftes sange ud, samt der også kan laves et juleshow. Og måske vil børnene også selv være med til at komponere/skrive sange, når det kommer dertil i processen, det er i hvert fald visionen.

Børnene vil lære at synge (men vi kan godt lide, at der er personlighed i deres stemme) alm. øvedisciplin - at deltage i og udvikle vores musik/sang - at optræde for små og store børn, og voksne, det er ikke bare lige noget man gør, det kan godt være mor/far klapper uanset hvad man laver, men det gør et publikum udefra ikke - Mikrofonteknik - Sceneoptræden (herunder det at kunne optræde for mange mennesker) - Dramatisering - Improvisering mv.

Fast øvedag er: Mandag fra kl.18.00 til kl. 20.00.

For at komme til audition i musik/sanggruppen ”De Sure Voksen - De Forkælede børn” skal du tilmelde dig via teatrets hjemmeside: www.frederiksbergteater.dk der er et link på forsiden. 

Her kan du ligeledes læse hvilke krav der stilles til dig for, at blive en del af musik/sanggruppen 

Kontingent.

Bliver du optaget i musik/sanggruppen "De Sure Voksne - De Forkælede Børn" skal du betale kontingent, da Frederiksberg Teater er en forening:

Kontingent beløber sig for 2014 i perioden: Marts, april, maj, juni 325,00 kr. - Herefter betales der fuld kontingentsats 650,00 kr. per. halvår.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID