HASTER - Statister søges til Super16 film, København

Mænd 20 - 100 år, København

UDLØBET

VOKSNE MÆND der kan spille rengørings- og køkkenpersonale i en scene søges.

I scenen skal det forestille, at der har været en stor fest aftenen inde i en festsal, og rengøringen er nu så småt gået i gang og køkkenpersonalet er ligeledes mødt ind til aftenens kommende arrangement.

Et specifikt udseende er ikke nødvendigt!

Praktisk:
Scenen optages på BASAK SARAY i København, onsdag d. 22. Januar fra 17.00 til senest 24.00.

Pitch om filmen:
Den unge Adil drømmer om at blive genforenet med sin storebror, som er rejst til Mellemøsten for at drage i krig. Adil har derfor længe arbejdet for en kriminel gruppe i København, som til gengæld kan hjælpe ham med at blive sendt afsted og kæmpe side om side med sin bror. Men først må Adil bevise sit værd som loyal soldat, og inden han sendes afsted får han til opgave at likvidere en af gruppens egne. Snart smuldrer Adils selvforståelse, og de mennesker som han troede stod ham nærmest, viser sig kun at have udnyttet hans drøm som en nyttig brik i et kynisk spil, der handler om mere end magt og penge.

Super16 er en alternativ filmskole, der udelukkende er baseret på støtte fra fonde. Filmen er derfor en lavbudgets film, der afhænger af sponsorater og tjenester i filmbranchen. Rollerne er derfor desværre ikke lønnet. Transport og forplejning under optagelserne vil dog selvfølgelig blive dækket!

Filmen får premiere på filmfestivalen CPH PIX i april 2014.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID