FOR ALLE: Sjov januar - i DR Byen med Jacob Riising

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Du kan få dig et godt grin, ganske gratis, også her i grå januar - med DRs nye underholdnings-program 'Hvem var det nu vi var', hvor vært Jacob Riising leder en perlerække af danske kendisser igennem en super-sjov quiz. Det er gratis, det er i DR Byen, og det bliver helt vildt skægt! 

Der er absolut morskabs-garanti, når Jacob Riising byder sine fire kendte gæster velkommen i studiet til en venskabelig quiz. Du kan sidde med på publikumspladserne, ganske gratis - og vi byder på sodavand og snacks.

Programmet har blandt andre haft besøg af Iben Hjejle, Christiane Schaumburg Müller, Vicki Berlin, Christian Fuhlendorf, Master Fatman, Nicolai Steen og Lars Hjortshøj - men hvem der besøger os i de næste optagelser er endnu en overraskelse. 

Det er gratis at sidde med i publikum, det foregår i DR Byen i København, det tager lige godt to timer, og man skal være minimum 15 år gammel (cirka, skriv for nærmere info) for at være med.

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk. 

Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, ønsket dato, dit telefonnummer og alderen på hver af dine gæster - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info.

Vælg mellem:

Onsdag d. 8. januar, mødetid kl. 16:15

Onsdag d. 8. januar, mødetid kl. 19:15

Onsdag d. 15. januar, mødetid kl. 16:15

Onsdag d. 15. januar, mødetid kl. 19:15

Onsdag d. 29. januar, mødetid kl. 16:15

Onsdag d. 29. januar, mødetid kl. 19:15

Onsdag d. 5. februar, mødetid kl. 16:15

Onsdag d. 5. februar, mødetid kl. 19:15

Der kan gå et par dage, før du får svar. Og husk, at du ikke kan regne med, at du har fået plads, før du modtager en bekræftelse fra os.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID