FOR ALLE: TV2 søger medvirkende

Mænd og kvinder 20 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Til et nyt tv-program på TV2 Fri søger vi medvirkende, som har lyst til at vise deres renoverings- eller byggeprojekt frem.

I programmet besøger vi en række personer, som har indrettet sig med særligt kreative løsninger. Ligeledes følger vi en gruppe personer i deres projekt - fra første spadestik til sidste penselstrøg. Vi søger de skæve og fantasifulde ideer, som fascinerer og inspirerer. Alle projekter har det tilfælles, at der arbejdes med at få mest muligt ud af ganske få kvadratmeter. 

Måske har du en drøm om at indrette en campingvogn til fritidshus eller en gammel bus til arbejdsværelse. Det kan også være, du drømmer om at bygge en træhytte i toppen af yndlingstræet, eller måske har du overtaget et gammel badehus, som skal have den helt store overhaling. Måske har du allerede gennemført drømmeprojektet. Det behøver ikke være store projekter - det er den kreative udnyttelse af pladsen, vi er på jagt efter. 

Har du lyst til at vise dit bygge- eller renoveringsprojekt frem, eller kender du nogen, som kunne have interesse for programmet, så send en mail til frirum@mastifftv.dk med følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

Alder

Hvilket projekt skal du i gang med/hvilket projekt har du gennemført?

Hvad er målet med projektet?

Hvor lang tid regner du med, at projektet skal løbe over?

Billede af projektet (hvis du har et)

Hvis du har spørgsmål til spørgeskemaet eller programmet, er du velkommen til at ringe til  Ditte Hallig på 27530334.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID